Skip to content
Watch

P4 Basics – The Turnover Episode 22

4 december 2021 16:09

De nieuwste aflevering van The Turnover staat nu live. Voor Episode 22 heeft DJ Turne, P4 Basics uitgenodigd om een set te draaien voor alweer de 22. De set is hierboven te zien of bezoek onze MixCloud pagina om alles makkelijk via je telefoon te beluisteren. Daar staan ook alle eerdere afleveringen van The Turnover. Bijvoorbeeld die van vorige week, toe DJ Superior te gast was.

P4 Basics

P4 Basics begint de set met een aantal Nederlandse hip hop klassiekers. Zo komen de de nummers Politiek en Rotterdam van U-Niq langs. Ook songs als de Hamvraag van Kubus & Sticks, Vanaf Nu/Rauwe hop van Zwart Licht en Cocktail van Postman komen langs in de eerste helft van de set. Later in de set komt meer Amerikaanse hip hop aan het licht. Denk bijvoorbeeld aan Sunkissed Child van D Smoke Feat. Jill Scott & Iguocho.

Tracklist aflevering 22

Mr. Probz – Who Are You

U-Niq, Sticks & Rico Mcdougal – Politiek

U-Niq – Rotterdam (Remix)

Hef – Leuke Prijs

Kubus & Sticks – Hamvraag

Jawat – De Waarheid

Zwart Licht – Vanaf Nu/Rauwe hop

Postman – This Life

Postman – Cocktail

U-N.I.Q. Feat. Postmen & Sonny D – I Used To Cry (Gunmen Remix)

Redlight Boogie Feat. Rockness Monsta – Welcome Me In

Redlight Boogie Feat. Sean Price – Heat Rock

Phonte – Such Is Life

D Smoke Feat. Jill Scott & Iguocho – Sunkissed Child

GoldLink – Sober Thoughts

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers Radio en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.