Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 20

19 mei 2022 18:20
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 20

Ook deze week zijn wij terug met de Outfit Picks by Sneakerjagers. Met de outfit picks van week 20 ben je helemaal voorbereid voor het warme zomerweer. In het overzicht zitten zowel items voor dames als voor heren. Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends in de streetwear-wereld? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Outfit Picks week 20 (2022)

1. Obey Sheer Ecstasy T-shirt

We starten het overzicht met de Outfit Picks van week 20 met het Obey Sheer Ecstasy T-shirt. Dit t-shirt is helemaal in het zwart en heeft opvallende graphics op de borst en op de rug. De graphics zijn gemaakt van verschillende trucks in het wit. De truck op de borst prikt in een gebroken hart waar ‘Obey’ op staat. Onder de truck staat ‘Sheer Ecstasy’ met Obey branding eronder. Op de rug staat ‘Heavy Work’ onder de truck.

De prijs van het Obey t-shirt is €44,95.

outfit picks week 20 Obey Sheer Ecstasy T-Shirt
Freshcotton
Obey Sheer Ecstasy T-Shirt

2. New Amsterdam Surf Association Logo Short

Een goede korte broek kan je niet missen in jouw zomercollectie. De New Amsterdam Surf Association Logo Short is vrij simpel en met een hoop verschillende t-shirts te stijlen. De korte broek is helemaal in het zwart en heeft NASA branding op de linkerpijp en op de rechter achterzak.

De korte broek kost €69,95.

outfit picks week 20 New Amsterdam Surf Association Logo Short
Freshcotton
New Amsterdam Surf Association Logo Short

3. Patta Neon T-Shirt

Het Patta Neon T-Shirt heeft een zwarte kleur. Op de borst staat ‘Patta Original Clothing’ in rode letters. Deze letters hebben een neon effect, waardoor het net lijkt alsof de letters schijnen. Op de rug staat geen print.

De prijs van het Patta t-shirt is €45,00.

outfit picks week 20 Patta Neon T-Shirt
Patta
Patta Neon T-Shirt

4. Nike Jordan Flight Heritage Photo Shirt

Het Nike Jordan Flight Heritage Photo Shirt heeft een uniek uiterlijk. Het shirt is opgedeeld in twee vlakken, waar twee verschillende foto’s van Michael Jordan te zien zijn. Op de linkerhelft staat een gekleurde foto en op de rechterhelft staat een zwartwit foto. Het shirt heeft een knoopsluiting en ‘Flight’ branding op de linkerborst.

Het Nike Jordan Flight shirt kost €89,00.

outfit picks week 20 Nike Jordan Flight Heritage Photo Shirt
Asphaltgold
Nike Jordan Flight Heritage Photo Shirt

5. Patagonia Lightweight All-Wear Hemp Volley Shorts

Het Patagonia Lightweight All-Wear Hemp Volley Shorts zijn ideaal voor de zomer. De korte broek heeft een lichtgroene kleur en een simpel design. Het broekje heeft een elastische tailleband, maar ook een knoopsluiting. Boven de rechter achterzak staat het logo van Patagonia.

De prijs van de Patagonia korte broek is €79,00.

outfit picks week 20 Patagonia Lightweight All-Wear Hemp Volley Shorts
Asphaltgold
Patagonia Lightweight All-Wear Hemp Volley Shorts

6. 7 DAYS Active Bike Shorts

De Bike Shorts van 7 DAYS Active past goed bij verschillende zomerse tops. Het broekje heeft een donkerblauwe kleur. Op de shorts zit geen print. De enige branding van het merk is op de linkerpijp te zien, waar ‘7 DAYS Active’ staat.

De bike shorts kost €65,00.

outfit picks week 20 7 DAYS Active Bike Shorts
Naked Copenhagen
7 DAYS Active Bike Shorts

7. Soulland x Peanuts Anya Snoopy Skateboard T-shirt

Het Soulland x Peanuts Anya Snoopy Skateboard T-shirt heeft speelse graphics. Het shirt is helemaal in het wit, maar heeft een kleine graphic op de borst en een grotere op de rug. Op de kleine graphic zien we Snoopy op een skateboard en op de grote wordt Snoopy in de lucht gegooid door andere karakters.

De prijs van het Soulland t-shirt is €95,00.

outfit picks week 20 Soulland x Peanuts Anya Snoopy skateboard T-shirt
Naked Copenhagen
Soulland x Peanuts Anya Snoopy skateboard T-shirt

8. Melody Ehsani Juicy Reverse Seam Baby Tee

De Melody Ehsani Juicy Reverse Seam Baby Tee maakt jou helemaal klaar voor de zomer. Het t-shirt is in het wit en heeft reversed stitching rondom de kraag, de mouw en over de taille. Dit zorgt voor een speels effect. Op de borst staat een illustratie van verschillend fruit.

Het t-shirt kost €49,99.

outfit picks week 20 Melody Ehsani Juicy Reverse Seam Baby Tee
BSTN
Melody Ehsani Juicy Reverse Seam Baby Tee

9. Daily Paper WMNS Skirt

Daily Paper’s WMNS Skirt is gemaakt van jersey materiaal. Hierdoor is het rokje extra comfortabel. Het rokje is helemaal in het zwart en heeft een split aan de zijkant. Boven de zoom staat ‘Daily Paper’ geborduurd. De taille is strakker te maken door middel van de koordjes.

De prijs van het Daily Paper rokje is €69,99.

outfit picks week 20 Daily Paper WMNS Skirt
BSTN
Daily Paper WMNS Skirt

10. Jordan (Her)itage Damestop

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 20 af met de Jordan (Her)itage Damestop. Deze top heeft een lichtroze kleur en is gemaakt van een satijnachtig materiaal. Over de top lopen lichte strepen die van veraf niet te zien zijn. Op de linkerborst staat Jordan’s iconische Jumpman.

De Jordan top kost €64,99.

outfit picks week 20 Jordan (Her)itage Damestop
Nike
Jordan (her)itage Damestop