Skip to content
Watch

Verkopen op StockX, hoe werkt dat nou?

14 februari 2021 10:00
Verkopen op StockX, hoe werkt dat nou?

Welkom bij de StockX Experience! Ben je nieuwsgierig wat StockX precies is en hoe het in zijn werk gaat? Wil je weten hoe je iets koopt of verkoopt op StockX? Dan is deze serie iets voor jou!

Voor veel mensen gaat er bij de term ‘StockX’ niet gelijk een belletje rinkelen, echter is StockX een heel handig platform om te gebruiken! StockX is ’s werelds eerste koop/verkoop marktplaats voor exclusieve sneakers, kleding en accessoires. Kopers kunnen een bod plaatsen op bijvoorbeeld een sneaker, en verkopers kunnen een vraagprijs plaatsen. Wanneer een bieding en een vraagprijs matchen, ontstaat er een transactie via StockX. De verkoper stuurt zijn product op naar StockX en de koper maakt geld over naar StockX. StockX controleert of het product authentiek is.

Wil jij nu iets gaan verkopen via StockX, maar je weet niet hoe het werkt? In deel 3 van onze vierdelige miniserie, gaan we het hebben over het verkopen op StockX. Mats legt er alles over uit in de video hieronder! Na deze video weet jij hoe je iets kan verkopen op StockX!

Hopelijk weet u nu hoe verkopen werkt op StockX!

Bekijk onze andere video’s hier, en vergeet niet om altijd onze releasekalender in de gaten te houden om nooit de nieuwste releases te missen!