Skip to content
Upcoming

Ook adidas dropt dit najaar een ‘Wheat’ pack

8 oktober 2020 14:13
Ook adidas dropt dit najaar een ‘Wheat’ pack

Ook adidas komt dit jaar met een ‘Wheat’ pack. De pack bestaat uit 3 iconische sneakers, te weten: Superstar, Stan Smith en Campus . Alle drie de sneaker zijn volledig bedekt met de stoere kleur.

De ‘Wheat’ colorway kennen we hoofdzakelijk van Nike die deze colorway elk jaar weer terug brengt. Hiermee is het dan ook een onwijs populaire colorway voor deze tijd van het jaar. De bruine kleur wordt dit keer toegepast op een adidas Superstar, Stan Smith en Campus model. Het materiaal is ook vaak hetzelfde bij deze colorway. Ook in de pack is gebruik gemaakt van een nubuck materiaal.

adidas Superstar ‘Wheat Pack’

De klassieke Superstar zit natuurlijk in een adidas pack. Het bovenwerk is gemaakt van duurzaam leren en nubuck materialen in de bruine ‘wheat’ kleur. Ook de zool is gemaakt van rubber in de zelfde kleur. Net zoals de bekende, schelpvormige neus. De Three-stripes zijn donker bruin, bijna zwart. Deze kleur zien we ook op de veters.

adidas Superstar 'Mesa'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
ABC-MART 限定!adidas "WHEAT PACK 2020" STAN SMITH/SUPERSTAR/CUMPUS (アディダス "ウィートパック" スタンスミス/スーパースター/キャンパス) [FZ1945,FZ1947,FZ1949]

adidas Stan Smith ‘Wheat Pack’

De Stan Smith kan natuurlijk ook niet ontbreken uit het rijtje met adidas Originals. De sneaker heeft een volledig bruine bovenwerk van nubuck. Ook de veters hebben de ‘wheat’ kleur over genomen. Dit keer zijn de veters rond en lijken van touw te zijn. De zool is volledig van bruin rubber. Het donkerbruine detail, wat we ook op de Superstar zien, is hier alleen op de backtab toegepast.

adidas Stan Smith 'Mesa'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas wheat pack Stan Smith

adidas Campus ‘Wheat Pack’

De Campus is minder populair, maar is zeker niet weg te denken uit de adidas Originals lijst. Deze keer heeft het model maar één kleur en past perfect in de adidas wheat pack. De bruine tint is over de gehele sneaker te vinden. Geen andere kleur dan ‘wheat’ is toegevoegd, ook de zool en veters hebben deze kleur. Alleen de zool heeft een ander materiaal, dit is natuurlijk rubber.

De pack heef nog geen vaste release datum. Wel verwachten we de sneaker nog dit jaar. De prijs zal waarschijnlijk €100,- zijn, zoals we gewend zijn van de Originals. Houd onze sneaker release kalender in de gaten, zodat je nooit een release mist!

adidas Campus 'Mesa'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas wheat pack Cumpus
adidas wheat pack Cumpus