Skip to content
Upcoming

Onze Top 5 Nike Air Jordan 4 modellen onder de 300€

24 maart 2021 21:30
Onze Top 5 Nike Air Jordan 4 modellen onder de 300€

Hebben jullie al een Nike Air Jordan 4 in je schoenenkast staan? We wijden ons deze keer aan de top 5 Air Jordan 4 modellen onder de 300€. De 4-serie is al vrij prijzig in de detailhandelsprijs en mede door de toenemende populariteit zijn de modellen ook in de wederverkoop eerder duurder dan goedkoper geworden. Daarom bekijken we in deze blog welke modellen jullie momenteel nog kunnen krijgen voor ongeveer 300€ of minder.

MJ Fire Red
MJ draagt de Jordan 4 ‘Fire Red’ – alexanderhariri

Air Jordan 4 Hype

Wijdere broeken komen we weer vaker tegen binnen street-wear, wat ook betekent dat de huidige Sneakers er wat ‘chunkier’ uit mogen zien. De Jordan 4 heeft altijd een sterke community gehad, maar krijgt nu ook steeds meer respect van de massa. In het verleden zijn er coole samenwerkingen geweest, zoals de WMNS Jordan 4 Off-White ‘Sail’, die het silhouet nog verder hebben gepusht.

Bovendien zou de J4 een zekere gelijkenis vertonen met de Louis Vuitton Trainer, die in 2020 door het dak ging. Om zeker te zijn dat je voorbereid bent op de hype, beginnen we direct met onze top 5 Air Jordan 4 modellen onder de 300€. Lees verder!

Air Jordan 4 Retro ‘Fire Red’

De Jordan 4 ‘Fire Red’ kwam eind 2020 uit en was in die tijd vrij makkelijk te krijgen. De sneakers werden toen ook in de resell-business verhandeld rond de winkelprijs. Ondertussen is de schoen flink in prijs gestegen en kost hij nu in de meeste maten nog net geen 300€.

Het speciale aan dit model? Hij komt in de OG stijl en lijkt zeer op het origineel uit 1989. Klik op de knop hieronder of klik op de foto om deze sneakers te coppen!

Air Jordan 4 Retro 'Fire Red'

DC7770-160 · Prijs vanaf €267,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Modelle onder 300€
natejrawlings

PSG X Air Jordan 4

De tweede schoen die ik voor jullie heb uitgezocht is de PSG X Air Jordan 4 ‘Paris Saint-Germain’. Dit paar is in de meeste maten tussen de 270-320€ euro te verkrijgen. Op StockX verschilt de koop- en biedprijs nogal, maar met een beetje geduld bij het bieden, kun je de schoen voor onder de 300€ krijgen! Als je niet bekend bent met StockX, neem dan hier een kijkje.

De kleuren van de schoen zijn super mooi, alleen het PSG logo in plaats van het Nike Air logo op de hiel van de schoen is voor sommige niet-PSG-fans een doorn in het oog. Geef je eigen oordeel hieronder:

PSG X Air Jordan 4 'Paris Saint-Germain'

CZ5624-100 · Prijs vanaf €313,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Modelle onder 300€
kix_fix_

Air Jordan 4 Retro SE ‘Deep Ocean’

Onze volgende pick is de Sashiko Jordan 4. Sashiko is een speciale textielversieringstechniek uit Japan. Het ontwerp is samengesteld uit doorgestikt patchwork en geeft daardoor een vrij unieke uitstraling.

De sneakers liggen iets boven de winkelprijs, en zijn verkrijgbaar voor ongeveer 230€, afhankelijk van de maat. Wie het graag een beetje unieker heeft, heeft hier de juiste schoen gevonden.

Air Jordan 4 Retro SE 'Deep Ocean'

CW0898-400 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
AJ 4 Retro SE 'Deep Ocean'
kicksaresick.in

Met een beetje geluk voor de retail prijs

De volgende sneaker is een WMNS release voor alle girls in onze community. Het bijzondere aan deze schoen is dat je de Air Jordan 4 WMNS SE ‘Starfish’ met een beetje geluk nog bij de normale winkeliers kunt kopen. Als je de link hieronder volgt, vind je een overzicht van alle winkels en resellers die de sneaker momenteel nog hebben.

Het loont zich om snel te zijn! Voor 200€ zou je een echte koopje krijgen.

Air Jordan 4 WMNS SE 'Starfish'

CW7183-100 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 WMNS SE 'Starfish'
xprettylittlekicks

Jordan 4 Retro Laser Black Gum

De laatste Nike Air Jordan 4 die ik heb uitgekozen hebben de Laser Black Gum colorway, die begin 2019 werd uitgebracht. De schoen is al meer dan 2 jaar op de markt, wat natuurlijk leidt tot verschillende vraagprijzen tussen bieders en kopers in plaats van nieuwere releases. Daarom geldt hier hetzelfde als bij de PSG Jordan 4, geduld loont.

De ‘Gum Sole’ kicks hebben een bijzonder bovenwerk, waardoor de schoen er erg cool uitziet. Als je op zoek bent naar een paar donkere sneakers, dan is dit het paar voor jou. Volg gewoon de link hieronder:

Air Jordan 4 'Black Laser'

CI1184-001 · Prijs vanaf €310,-

Naar alle aanbieders
Jordan 4 Retro Laser Black Gum
richardmarvysalvador

Nooit meer de nieuwste releases missen? Hou onze Releasekalender in de gaten, of download gewoon de Sneakerjagers-App. Voor het laatste nieuws volg je onze blogs.