Skip to content
Staff Picks

Onze steals uit de Sneakersnstuff sale

21 oktober 2021 21:00
Onze steals uit de Sneakersnstuff sale

Op de website van Sneakersnstuff is er een sale aan de gang waar een hoop toffe items scherp afgeprijst zijn. Zo shop je merken zoals adidas, Nike en New Balance voor een zeer aantrekkelijke prijs. Om je te helpen zoeken naar het perfecte item, hebben wij onze favoriete picks op een rijtje gezet.

1. Nike Air Force 1 ‘Seaglass’ | Dm9089-001

We starten onze favoriete picks met de Nike Air Force 1. Het model komt gekleed in een ‘Seaglass’ colorway en is gemaakt van verschillende materialen. De basis van het model heeft een crèmekleurige tint gekregen. De overlays zijn lichtgroen en combineren mooi met de blauwe en paarse accenten.

Nike Air Force 1 'Seaglass'
Sneakersnstuff sale

Het model is door de sale scherp afgeprijst en is van €129,00 naar €91,00 gegaan.

2. New Balance Rain Half Zip x SNS

Speciaal voor het regenseizoen hebben wij deze pullover uit de samenwerking van New Balance en Sneakersnstuff. Het item is licht gevoerd en is gemaakt van waterafstotend materialen. Verder kleurt de pullover blauw en is het New Balance logo op de borst in het roze te zien.

New Balance Rain Half x SNS

De pullover had een originele prijs van €159,00 en is verlaagd naar €112,00.

3. Taikan Socoche x SNS Bag

Samen met Taikan Socoche heeft Sneakersnstuff een triple bag collectie uitgebracht. Zo komt de tas in een roze colorway met een zwart voorvak gemaakt van mesh. Ook de schouderband is zwart van kleur met het SNS logo in het wit geprint.

Taikan Socoche x SNS Bag
Sneakersnstuff sale

Het tasje is in de sale scherp afgeprijst en is van €30,00 naar €9,00 gegaan.

4. adidas ZX 0006 Inside Out ‘Aqua’ | Gz2710

Vervolgens hebben wij de adidas ZX 0006 Inside Out in een ‘Aqua’ colorway. adidas keert met dit variant het klassieke ZX 0006 ‘binnenstebuiten’ en is het paar opgebouwd uit verschillende stoffen. Over de schoen heen zijn accenten te vinden gemaakt van schuim en zijn de overlays gemaakt van doorschijnend materiaal.

adidas ZX 0006 Inside Out
Sneakersnstuff sale

De ‘Aqua’ is verkrijgbaar bij Sneakersnstuff en is van €139,00 naar €70,00 gegaan.

5. The North Face Steep Tech Light Top

Dit opmerkelijke top van The North Face is onderdeel van de nieuwste TNF Steep Tech collectie. Op de rug staat Scott Schmidt afgebeeld, één van de extreemste professionele ski atleten. Het kledingstuk is geïnspireerd door de skikleding uit de jaren 90 en is gemaakt van zacht en comfortabel katoen.

The North Face Steep Tech Light Top
Sneakersnstuff sale

Het item is te vinden op de website van Sneakersnstuff en is afgeprijst van €49,00 naar €30,00.

6. New Era Logo 59Fifty Los Angeles Dodgers

Deze stijlvolle cap van New Era mag niet ontbreken in de top picks. Het item heeft een blauw kleurenschema met het ‘LA’ en Brooklyn Dodgers logo in het wit geborduurd.

Sneakersnstuff sale

De cap is te vinden op de website van Sneakersnstuff en is van €45,00 naar €32,00 in prijs verlaagd.

7. New Balance RC-1300 | Ms1300bg

Een ander tof afgeprijst paartje uit de sale, is de New Balance RC-1300. New Balance combineert met dit paartje het futuristische look met de geschiedenis van het merk. Het bovenwerk van de RC-1300 is gemaakt van mesh en suède en komt gekleed in een zwart jasje. De kicks hebben ECAP REVEAL tussenzolen en steken bij het achterstuk uit. Dit geeft het silhouet meer vorm.

New Balance RC-1300
Sneakersnstuff sale

Het model had een originele prijs van €149,00 maar is door de sae afgeprijst naar €105,00.

8. Nike Fleece Hoodie

Ook de Fleece Hoodie van Nike is in de sale te vinden. Het kledingstuk heeft een lichte groentint en heeft een witte Swoosh op de borst gestikt. Het model heeft een loose fit en is perfect te dragen voor hedendaagse outfits.

Nike Fleece Hoodie

De hoodie is in de sale van €89,00 naar €60,00 gegaan.

9. Vans VAULT OG Zodiac Tote Bag

De Vans Vault OG Zodiac Tote Bag is een echte eyecatcher. Het item is onderdeel van het ‘Zodiac Pack’ van Vans, een pack met kunstwerken van artiest Johannes Wieser. Zoals de naam al verklapt, zijn er op de tas verschillende sterrenbeelden te zien en is het Vans Zodiac tag op de voorkant gestikt.

Sneakersnstuff sale

De tas is door de sale van €69,00 verlaagd naar €49,00.

10. Reebok CI Legacy x SNS | Gz8707

Samen met Reebok heeft Sneakersnstuff zijn eigen variant van de CI Legacy uitgebracht. De sneaker heeft een suède upper en heeft een bruine kleur gekregen, hierdoor hebben de kicks een chique uitstraling. Verder draagt het model bordeaux rode veters en zijn de zolen zwart van kleur.

Reebok CI Legacy x SNS
Sneakersnstuff sale

De kicks zijn door de Sneakersnstuff sale flink afgeprijst en zijn van €119,00 naar €60,00 gegaan.

Dit waren onze persoonlijke favoriete picks uit de sale van Sneakersnstuff. Uiteraard shop je op de website van Sneakersnstuff een hoop andere toffe items voor een lage prijs.

Wil jij meer van zulke lijsten lezen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook and Twitter.