Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete zomer pieces uit de Karl Kani x Stranger Things collectie

14 juli 2022 20:01
Onze favoriete zomer pieces uit de Karl Kani x Stranger Things collectie

Op 1 juli 2022 stond na vijf weken wachten dan eindelijk volume 2 van het vierde Stranger Things seizoen online. Men keek zó erg uit naar de release van de twee extra afleveringen, dat de Netflix servers crashte door het aantal gebruikers dat tegelijkertijd inlogde. De ‘Godfather of streetwear’, Karl Kani, en Stranger Things vieren het succes van het vierde seizoen met een nieuwe zomerse kledingcollectie. De Karl Kani x Stranger Things collectie is nu te verkrijgen bij Snipes.

De kledingstukken uit de collectie zijn, net als het vierde seizoen, een mix van jaren ’80 science-fiction horror en Californische surfer vibes. De collectie bestaat uit 24 verschillende kledingstukken, voor zowel mannen als vrouwen. Hieronder hebben wij onze favoriete zomer pieces uit de collectie voor je op een rij gezet.

Hellfire Club Tee

Karl Kani x Stranger Things Woven Signature Block Boxy Print Tee
Hellfire club tee
Photo by Netflix

Onze favoriete zomeritem uit de nieuwe Karl Kani x Stranger Things collectie is deze retro style graphic tee. Dit kledingstuk is geïnspireerd door het t-shirt dat de leden van de ‘Hellfire Club’ dragen, een Dungeons and Dragons rollenspel vereniging uit de show.

Net als de tee uit de show heeft dit t-shirt lange zwarte mouwen. Waar in de serie ‘Hellfire club’ staat, vind je op deze tee de tekst ‘Stranger Things’. Wat wel hetzelfde is als in de show zijn de D&D graphics, zoals de dobbelstenen, de demoon en de wapens.

Trucker Cap

Stranger things Trucket cap

Deze Trucker Cap heeft een frisse, zomerse look. De voorkant is wit met hierop een stiksel van het Stranger Things logo en een graphic van de Demogorgon, het monster uit de show dat eruitziet als een bloem. De petrand heeft een crème kleur, net als het mesh op de achterkant.

Satin College Jacket

Satin College Jacket
Satin College Jacket

De satijnen college jas heeft een jaren ’80 USA style. Een opvallend turquoise kleur bekleed het meerendeel van de jas. Op de linkerborst staat een logo met ‘We’re not in Hawkins anymore’, wat refereert naar de nieuwe storyline in California. Op de rug staat nog een graphic van het Stranger things logo en de bloem-ogende Demogorgon.

Signature Print Tee

signature print tee
signature print tee

Op het Karl Kani x Stranger Things Signature Print Tee vind jij je favoriete personages uit de show, zoals Eleven, Mike en Dustin. Boven op de borst staat de naam van de Netflix show in een jaren ’80 style met een kleurverloop van roze, blauw, geel en oranje.

Signature Resort Shirt

Signature Resort Shirt
Signature Resort Shirt

Het Signature Resort Shirt heeft een Hawaiiaanse zomerlook. Bovenop de babyblauwe basis zitten graphics van planten gemixt met die van een Demogorgon. De pocket op de linkerborst bevat nog een stiksel van ‘Stranger Things’.

Retro Beret

Retro Beret
Retro Beret

Met deze baret uit je op een subtiele manier dat je fan bent van Stranger Things. Op het tijdloze zwart silhouet zit een graphic van een groene Demogorgon, die in het wit omlijnd is.

Signature Crop Print Tee

Crop Print Tee
Crop Print Tee

Deze Signature Crop Print Tee heeft een echte skater aesthetic. Op de voorkant van het witte t-shirt staat een grote ‘Stranger Things’ graphic. De tekst heeft een kleurverloop van oranje naar geel met vlammen bovenop.

Distressed Denim Shorts

Distressed Denim Shorts
Distressed Denim Shorts

Deze gescheurde korte broek in de washed-stijl van de jaren ’80 heeft een retro look. Vanaf de voorkant lijkt het alsof de broek op een DIY-manier zelf is verkort. Op de achterkant staat een wit stiksel met branding van de show.

Pinstripe Baseball Shirt & Shorts

Pinstripe shirt
Pinstripe short

De Pinstripe Baseball Shirt & Shorts hebben een babyblauwe basis met daaroverheen een wit pinstripe patroon. Verder is de set bekleed in rood-witte strepen en Demogorgon graphics. Deze frisse kleuren gecombineerd met de luchtige materialen maakt deze set perfect voor de zomer.

Patch Cargo Shorts

Patch Cargo Shorts
Patch Cargo Shorts

We sluiten onze favoriete zomer pieces uit de Karl Kani x Stranger Things collectie af met de Patch Cargo Shorts. Deze olijfgroene korte broek is voorzien van D&D Hellfire club patches en een Stranger Things stiksel. Op beiden broekspijpen zit een cargo zak.

Dit waren onze favoriete zomer pieces uit Karl Kani x Stranger Things collectie. Wil jij zelf een kijkje nemen naar de 24 kledingstukken uit de collectie? Klik dan op de knop hieronder.

Volg ook @outfitsbysneakerjagers op Instagram. Hier posten wij alles wat je moet weten over de laatste kledingcollecties.