Skip to content
Newsfeed

Onze favoriete items uit de Freshcotton Summer Sale

7 juli 2022 20:44
Onze favoriete items uit de Freshcotton Summer Sale

Bij Freshcotton is nog steeds de Summer Sale gaande, waarbij tot wel 50% korting wordt gegeven op meer dan 1500 producten. Het is een hoop werk om door zo’n berg aan kledingstukken te spitten. Daarom hebben wij dat alvast voor jou gedaan! Hieronder vind je onze tien favoriete items uit de Freshcotton Summer Sale.

Nike Waffle One White Womens

Nike Waffle One White Womens freshcotton
Nike Waffle One White Womens freshcotton

We trappen het lijstje af met de Nike Waffle One White Womens. Deze frisse zomersneaker heeft een basis van doorzichtig wit mesh. Hieroverheen zitten wit leren overlays ter versteviging van de schoen. De all-white look in combinatie met de ademende materialen maken de perfecte sneaker voor de zomermaanden.

Reebok Classic Natural Dye Waffle Crew

Reebok Classic Natural Dye Waffle Crew freshcotton

De Reebok Classic Natural Dye Waffle Crew is een longsleeve met een relaxte fit. Ook is dit een van Reeboks Non-Dye kledingstukken. Dit betekent dat het verfproces volledig achterwegen is gelaten om energie, chemicaliën en water te besparen. Verder heeft de crewneck nog een geribbelde textuur.

Komono Rosie Dry Rose

Komono Rosie Dry Rose freshcotton

De Komono Rosie Dry Rose is een doorzichte, licht-bordeauxrode zonnebril met 100% UV400 bescherming. Door het elegante cateyes frame, voeg je met de Rosie tikkeltje elegantie toe aan al je zomeroutfits.

The North Face Water Shorts

The North Face Water Shorts freshcotton

Iedereen heeft in de zomer een paar zwemshorts nodig. Deze neutrale broek kleurt volledig grijs met minimale The North Face branding op de linkerbroekzak. Verder heeft de broek een elastieke tailleband, waardoor hij goed en comfortabel blijft zitten.

adidas Forum 84 Low

adidas Forum 84 Low freshcotton
adidas Forum 84 Low freshcotton

De retro basketbalschoen is het sneaker silhouet van de zomer 2022. Op het leren bovenwerk van de adidas Forum 84 Low worden off-white tinten gecombineerd met rode details. Op de hak zit nog een suède overlay die een crème kleur heeft. Om in de vintage style te blijven heeft de sneaker ook nog een vergeelde, crème kleurige zool gekregen.

by Parra Waterpark Bottle Blue

by Parra Waterpark Bottle Blue freshcotton

Met de warme temperaturen is het belangrijk dat je goed gehydrateerd blijft. In deze Nalgene widemouth waterfles kan jij meer dan een liter water kwijt. Verder staat op de fles nog een grote graphic van de Nederlandse artiest Piet Parra.

Nike Club Crewneck Coconut Milk White

Nike Club Crewneck Coconut Milk White freshcotton

De Nike Club Crewneck Coconut Milk White heeft een frisse, zomerse look. De crewneck is een kledingkast essential en het zachte fleece maakt ook nog eens dat deze trui enorm comfortabel is. Op de linkerborst staat ook nog het logo van Nike gestikt.

Reebok Non-Dye Sweatpants

Reebok Non-Dye Sweatpants freshcotton

De Reebok Non-Dye Sweatpants is een comfortabele broek. Net als de Reebok crewneck die eerder voorkwam op dit lijstje is dit item Non-dye, oftewel niet geverfd. Hierdoor krijgt de broek een gebroken witte tint. Bij de taille en broekspijpen zit nog elastiek voor een comfortabele fit.

Nike Woven Unlined Utility Men’s Pants

Nike Woven Unlined Utility Men's Pants freshcotton

De Nike Woven Unlined Utility Men’s Pants heeft een technische look. De broek is military green van kleur en is voorzien van vele zakken. Bij de taille zit nog een touwtje waarmee de pasvorm nog extra kan worden aangepast.

Carhartt Kilda Jacket Thyme

Carhartt Kilda Jacket Thyme Freshcotton

We sluiten het lijstje af met de Carhartt Kilda Jacket Thyme. Nou hoor ik je al denken, het is nog lang geen winterjassen weer, maar soms is het handig om alvast ver vooruit te denken.

Deze tijm-kleurige winterjas is voorzien van een veel verschillende zakken. Aan de capuchon hangen nog trekkoorden, om deze naar eigen smaak af te stellen. Op de zak linksonder van de jas staat een label met het Carhartt logo.

Dit waren onze favoriete pieces uit de Freshcotton Summer Sale. Wil jij liever zelfs door 1500 producten in de sale heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder om naar de Summer Sale te gaan.

Volg ook @sneakerjagers_WMNS op Instagram. Hier posten wij alles wat je moet weten over de laatste dames sneakers en kledingcollecties.