Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete damestrends bij PUMA

16 april 2022 10:00
Onze favoriete damestrends bij PUMA

PUMA heeft een hoop verschillende items voor dames. De kledingstukken en schoenen in dit blog zijn onderdeel van PUMA’s trending items. Scroll je liever zelf door de damestrends van PUMA? Klik dan op de knop hieronder.

Kledingtrends

1. PUMA Infuse Fashion Polosweatshirt

De PUMA Infuse Fashion Polosweatshirt is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder in deze blauwe kleur. De trui heeft een halve knoopsluiting en heeft het PUMA logo ernaast. De sweater is cropped.

De prijs van de polosweater is €80,00.

PUMA Infuse Fashion Polosweatshirt

2. PUMA Infuse Fashion geweven jack

Het PUMA Infuse Fashion geweven jack is een dun tussenjasje. De body van het jasje is opgedeeld in verschillende vakken. Een groot deel van de jas is wit, maar de rechtermouw en de onderkant van de achterkant is bruin. Ook het PUMA logo op de borst is bruin.

Het jasje kost €90,00.

PUMA damestrends Infuse geweven jack

3. PUMA korset-top

Met het warmere weer in aantocht zijn kortere topjes altijd fijn. Deze korset-top van PUMA is lichtblauw en heeft een strakke taille. Op de taille staat het PUMA logo in het wit. De bandjes om de schouders zijn wat breder dan spaghetti-bandjes.

De prijs van de top is €35,00.

PUMA korset-top voor dames

4. PUMA Infuse Fashion geweven short

De PUMA Infuse Fashion geweven short is de bijpassende broek bij het jasje eerder genoemd in dit blog. Net als bij het jasje is de korte broek opgedeeld in verschillende vlakken en in het bruin met wit. Het PUMA logo zit boven de zoom op de linkerpijp.

De korte broek kost €65,00.

PUMA damestrends Infuse Fashion geweven short

5. PUMA Infuse sweatpants

Het laatste kledingstuk uit ons overzicht met de PUMA damestrends is de Infuse sweatpants. Deze joggingbroek is gemaakt van katoen en is geheel in het bruin. Rondom de taille en rondom de enkels zit een elastische band.

De joggingbroek kost €80,00.

PUMA Infuse sweatpants

Sneakertrends

1. PUMA Cali Star Mix | 380220-13

Deze PUMA Cali Star Mix bestaat uit pastelkleuren. Het bovenwerk is gemaakt van leer en is in het wit. De heeltab is gemaakt van suède, net als de veterogen en de iconische PUMA streep. De heeltab is pastelroze en PUMA’s streep is lila. In de zool zit een lichtblauw element.

De prijs van de Cali Star Mix is €90,00.

PUMA damestrends Cali Star Mix

2. PUMA Mayze Lth | 381983-01

De PUMA Mayze Lth heeft een bovenwerk gemaakt van leer en is in het wit. De PUMA streep aan de zijkant is in het zwart. Wat opvalt aan dit model is de zool. De zool is extra dik wat voor een ruigere uitstraling zorgt.

De Mayze Lth kost €100,00.

PUMA Mayze Lth

3. PUMA Cruise Rider | 375072-36

Deze PUMA Cruise Rider is helemaal klaar voor de lente. Het bovenwerk is gemaakt van leer, mesh en suède. Elk element van het paartje bestaat uit verschillende pasteltinten. De middenzool en de PUMA streep aan de zijkant is in het wit.

De prijs van de Cruise Rider is €100,00.

PUMA damestrends Cruise Rider

4. PUMA Future Rider Tech | 387274-01

De PUMA Future Rider Tech heeft een sportief uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van nylon met lederen overlays. De tong heeft een ruige uitstraling door het onafgewerkte foam. Aan de zijkant zitten zilveren details.

De Future Rider Tech kost €90,00.

PUMA Future Rider Tech

5. PUMA CA Pro Tumble | 384215-06

We sluiten het overzicht met de sneakers van de PUMA damestrends af met de CA Pro Tumble. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer en is geheel in het wit. De overlays en de PUMA streep aan de zijkant is in het navy. De zool is ook in het wit.

De prijs van de CA Pro Tumble is €90,00.

PUMA damestrends CA Pro Tumble