Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete dames winterjassen bij The North Face

11 januari 2022 15:00
Onze favoriete dames winterjassen bij The North Face

Op zoek naar een stevige winterjas? Bij The North Face ben je bij het juiste adres! Van de bekende Nuptse jassen tot aan Donsparka’s, met de jassen van TNF ga jij zo warm en stijlvol mogelijk de winter door. Wij hebben onze favoriete picks van de website geselecteerd in een top 10.

1. Sierra long-donsparka met riem

Sierra Long Donsparka
The North Face winterjassen

We beginnen onze favoriete picks met een lange Sierra donsparka. Het item kleurt volledig grijs en heeft het TNF logo op de linkerzak in het wit gestikt. De jas valt tot net over je knieën en is te verstellen met de riem om de middel. Ook komt het item met een verhoogde kraag en capuchon. Hierdoor blijf jij extra beschermd tegen de regen en wind.

2. City Standard-Donsjack

City Standard Donsjack
The North Face winterjassen

Naast de outdoor look van de jacks, zijn de jassen van The North Face ook geschikt voor in de steden. Het City Standard-Donsjack heeft een retro-uitstraling en is opgebouwd uit duurzame materialen. Het item heeft een paars kleurenschema en heeft het merklogo op de borst gestikt.

3. Nuptse Korte jas

Nuptse Korte Jas
The North Face winterjassen

Voor en wat stijlvollere look hebben wij een gecropte Nuptse jas. Dit item heeft een gekleurd stippenpatroon en is dik opgevoerd. De kraag en schouderstuk zijn in het zwart gezet en het TNF logo is terug te vinden op de borst. Draag de jas met een stijlvolle outfit voor de ultieme winter look.

4. Gevoerde Himalayan-jas

Gevoerde Himalayan Jas
The North Face winterjassen

Daarnaast zet The North Face zich ook in voor duurzaamheid. Volgens het merk valt de Gevoerde Himalayan-jassen onder TNF’s meest duurzaamste producten. Hierdoor mag deze jas niet ontbreken in onze favoriete picks. Het item kleurt bordeaux rood en komt met en zwarte schouderstuk en mouwen. De jas is opgebouwd uit gerecyclede materialen en is ook nog is winddicht.

5. Hyalite-Donsjas met capuchon

Hyalite Donsjas
The North Face winterjassen

Nu is het de beurt aan de Hyalite-Donsjas. Het item heeft een lichtblauw kleurenschema en is gemaakt van lichtgewichte materialen. Daarnaast is de jas makkelijk op te bergen en is het item waterafstotend. Dit maakt het een zeer geschikte jas voor in de winter.

6. Army-Donsjas

amry-donsjas
The North Face winterjassen

Ook de Army-Donsjas is te verkrijgen bij The North Face. Deze jas kleurt groen met zwart en is gemaakt van gerecyclede materialen. Daarnaast is het item ook waterdicht en winddicht. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden.

7. 1996 Printed Retro Nuptse

1996 printed retro nupste
The North Face winterjassen

Ga terug de tijd in met de 1996 Printed Retro Nuptse. De jas heeft een opvallend patroon gekregen en is geïnspireerd uit de TNF jassen uit 1996. Het item kleurt wit met blauw en rode details en heeft het merklogo op de borst staan.

8. Massif-Jas

massif jas
The North Face winterjassen

Een ander geschikte winterjas, is de Massif-Jas. Het item kleurt off-white en de schouderstukken zijn in het zwart gezet. De jas is dik opgevoerd en de verhoogde kraag houd je lekker warm. Rits de jas dicht en ga zo comfortabel mogelijk op avontuur.

9. Diablo-Donsjas met capuchon

Diablo donsjas
The North Face winterjassen

Vervolgens hebben wij de Diablo-Donsjas. Het item is gemaakt van sneldrogend materiaal en heeft een waterafstotende afwerking. Hierdoor ben jij zelfs in de regen niet te stoppen. De jas kleurt geel met zwart en is mooi te combineren in een kleurrijke outfit.

10. Pinecroft Triclimate-jas

pinecroft triclimate jas
The North Face winterjassen

We sluiten onze favoriete picks af met een vrolijke Pinecroft Triclimate jas. Het item heeft een grafisch printje in de kleuren roze, groen en grijs. Dit maakt de jas een echte eyecatcher. Ook deze jas komt met een verhoogde kraag en is de capuchon te verstellen.

Tot zo ver een aantal van onze favoriete winterjassen voor de dames bij The North Face. Uiteraard shop je op de website nog een hoop andere geschikte winterjassen. Wil je liever zelf door de collectie heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!