Skip to content
Staff Picks

Onze Converse Platform top 10 designs

12 augustus 2021 09:00
Onze Converse Platform top 10 designs

Converse sneakers zijn al jaren lang mega populair in de streetwear scene. Maar de liefde voor de hoge platformzool is pas recentelijk gaan groeien. Om in te spelen op deze trend heeft Converse een groot aantal platform sneakers ontworpen. Er zijn veel verschillende modellen te vinden die elk een eigen variatie op de dikke zool hebben. Bekijk hieronder onze Converse Platform top 10.

Converse Platform All Star

1. Chuck Taylor All Star Move High Top

Converse Platform

Deze Chuck Taylor All Star Move is ultralicht en heeft een gekantelde plateauzool. Verder bevat de High Top een OrthoLite binnenzool voor demping, waardoor de sneaker extra comfortabel aanvoelt. Je shopt het paar vanaf €85.

Converse Chuck Taylor All Star Move 'Black'

568497C · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders

2. Converse Platform All Star Lugged

outdoor sneakers

Deze Rubberen Chucks zijn ontworpen in Italië. De sneaker heeft een vintage uitstraling gekregen met een vervaagd canvas en verweerde rubberen details op de zool. Het model heeft een prijs van €120.

3. Platform Pro Leather

white plateau shoes

Deze lage Platform Pro Leather bestaat volledig uit leer. De sneaker is compleet wit gemaakt en bevat een brede, witte platformzool. Het model kost €95.

4. Custom Chuck Taylor All Star Platform

converse customize

Wil je een uniek paar bemachtigen? Dan kun je met de Custom Chuck Taylor All Star Platform je eigen ontwerp creëren. Kies voor een bijzonder patroon of een toffe kleur. Je shopt jouw creatie vanaf €105.

5. Trek Chuck Taylor All Star High Top

Converse Platform

Wil je voor extra hoogte en comfort gaan? Kies dan voor deze Chuck Taylor All Star die een update heeft gekregen met een outdoor look. De buitenzool heeft diepe groeven gekregen voor extra grip en extra demping voor comfort. Je koopt de schoen voor €130.

Trek Chuck Taylor All Star High Top

573061C · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Converse Platform Run Star Hike

6. Converse x Keith Haring Run Star Hike High Top

converse x keith haring

Als je houdt van kunst herken je waarschijnlijk meteen de Keith Haring tekeningen op deze Run Star Hike. Zijn progressieve kunst is te zien op deze zwart, wit en rode Converse. De sneaker is te verkrijgen vanaf €120.

Keith Haring X Converse Run Star 'Black'

171859C · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

7. Archive Print Run Star Hike Low Top

low shoes print

Met deze lage versie van de Run Star Hike ga je zeker opvallen. De schoen combineert klassieke camouflage- en luipaardprints uit de jaren 80 met biologisch canvas voor een spannende look. De lichte, voorgevormde platformzool en de gekartelde buitenzool voegen hoogte en grip toe. Verder doet de sneaker denken aan de Converse samenwerking met Brain Dead waar ook verschillende prints werden gemixt met elkaar. De lage variant is nu in de sale bij Converse en scoor je nu voor €69,97.

Converse Run Star Hike Low Archive prints 'Leopard'

170912C · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Converse Brain Dead x Converse Chuck 70 high top

163166C · Prijs vanaf €228,-

Naar alle aanbieders

8. Festival Run Star Hike High Top

converse run star hike

De Run Star Hike heeft ook een zomerse variatie gekregen met een opvallende ritssluiting. Door de vernieuwde sluiting zijn ze gemakkelijker aan en uit te trekken. De upper heeft een tie-dye achtige print gekregen in neutrale tinten. Ook dit paar is in de sale en scoor je bij Converse voor €79,97.

Converse Platform Run Star Motion

9. Run Star Motion

Converse Platform

Go big or go home. De nieuwste Converse Run Star Motion heeft een mega zool gekregen. De hogere zool en het CX foam in de middenzool, zorgen voor ultiem comfort bij elke stap. Het bovenwerk blijft trouw aan de klassieke All Stars. Dit opvallende paar shop je vanaf €120.

Converse Run Star Motion 'Black'

171545C · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

10. Converse x Space Jam: A New Legacy Run Star Motion

Converse Platform
Images by Converse

Deze Run Star Motion is nòg opvallender door de speciale Space Jam: A New Legacy print. Om de release van de nieuwe film te vieren, is de kleurencombinatie van de schoen hierop geïnspireerd. De schoen heeft een satijnen bovenwerk met een blauwe print. Het paar is verkrijgbaar vanaf €120.

Converse x Space Jam: A New Legacy Run Star Motion

172488C · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders

Converse Platform

Dit was onze Converse Platform top 10. Bekijk alle Platform modellen in ons overzicht door HIER te klikken. Check ook dagelijks onze Releasekalender via de Sneakerjagers app, om nooit meer een release te missen.