Skip to content
Upcoming

Onze beste Air Max 90 picks uit de Nike sale

29 september 2021 13:33
Onze beste Air Max 90 picks uit de Nike sale

In 1990 plaatste Nike zijn welbekende Swoosh op een nieuw silhouet. Dit was de Air Max III of zoals we het nu beter kennen: De Air Max 90. Over de jaren heen heeft dit klassieke model verschillende varianten en colorways mogen ontvangen. Deze ultieme Nike klassieker is natuurlijk ook op de website van Nike verkrijgbaar en een aantal versies zijn zelfs in de sale te vinden.

Om jou te helpen zoeken naar jouw favorieten hebben wij een lijstje samengesteld met wat volgens ons de beste Nike Air Max 90 picks uit deze sale. Wil je liever zelf door de Air Max 90 sneakers scrollen op de website van Nike? Klik dan op de knop hieronder.

Air Max 90 ‘Patchwork’ | DM8075-100

We beginnen de selectie met een uniek paartje van de Air Max 90. De ‘Patchwork’ komt gekleed in een opmerkelijk jasje gemaakt van verschillende materialen en kleuren. Op de toebox, tong en kraag zijn drie printjes te vinden. Deze komen in de kleuren rood, blauw, zwart en wit.

De basis is wit en gemaakt van leer. Op het middenpaneel bevindt zich een gele Swoosh. Deze is gemaakt van suède. Onder dit element plaatst Nike een lichtroze paneel gemaakt van corduroy. Ten slotte brengt de sneaker een witte middenzool met zich mee met een gele buitenzool.

De ‘Patchwork’ is van €149,99 naar €89,99 gegaan. Heb jij deze sneaker op het oog? Twijfel dan niet langer en bestel de sneaker op de website van Nike.

Air Max 90 'Patchwork'
Air Max 90 sale

Air Max 90 LTR | CD6864-112

De tweede kicks uit onze lijstje is de Air Max 90 LTR voor de kinderen. Dit variant wordt geleverd in een neon groene kleurenschema. Het model heeft een bovenwerk gemaakt van leer en mesh. De basis van de sneaker is wit, hierover zijn grijze overlays geplaatst.

Op het middenpaneel voegt Nike een neon groene Swoosh toe. Deze matcht met de neongroene veters en het Nike logo op de hieltab. Verder zijn de hieltab en de elementen naast de veters gekleurd in een donkergrijs tintje. Het middenzool van het silhouet is wit en wordt ondersteund met een donkergrijze buitenzool.

De prijs van de neongroene LTR is van €109,99 naar €71,74 gegaan. Shop het paartje nu op de website van Nike.

Air Max 90 LTR
Air Max 90 sale

Air Max 90 ‘Multi’ | DA8726-100

Daarnaast hebben wij ook de Air Max 90 ‘Multi’. Op dit variant komen de materialen mesh en leer samen. De basis komt gekleed in een wit jasje. Hierover zijn een aantal kleurtjes te vinden. De Swoosh op het middenpaneel is paars en matcht met het paarse Nike logo op de tong en op de hiel tab.

De kleur geel vertoont zich in de binnenvoering van de sneaker en op de accenten naast de veters. Ten slotte bevat het paar ook de kleur roze. Deze is te zien op het rechthoekige element op het middenpaneel en op de hieltab. De sneaker draagt een witte middenzool met een gele buitenzool.

Het ‘Multi’ paartje is op de website van Nike van €139,99 naar €83,97 gegaan. Zie jij jezelf al met deze schoenen? Wacht dan niet langer en bestel de sneaker meteen.

Air Max 90 'Multi'
Air Max 90 sale

Air Max 90 LX | DC5211-100

Met de Air Max 90 LX zet Nike de ‘Move To Zero’ campagne voort. Dit variant van de Air Max 90 is ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen. Het bovenwerk van het paartje komt gekleed in een beige tintje. Over de schoenen heen zijn nog lichtroze en groene accenten te vinden.

De Swoosh en de hieltab zijn gemaakt van ananasvezels. Op de tong is een klein ananasje geborduurd, hieronder is een zwarte Swooshje te vinden. Verder heeft deze duurzame schoen een witte middenzool en een bruine buitenzool gemaakt van kurk.

De sneaker is door de sale van €149,99 naar €89,97 gegaan. Bezoek snel de website van Nike om het paartje te scoren.

Air Max 90 LX
Air Max 90 sale

Air Max 90 SP | CQ6639-700

Wij voegen nog een uniek paartje aan onze selectie toe met de Air Max 90 SP. Het bovenwerk van het model komt gekleed in een goud jasje. Verder hebben deze kicks een witte midden- en buitenzool om het kleurenschema helemaal af te maken.

Dit pareltje is scherp afgeprijsd en is van €169,00 naar €96,47 gegaan. Lijkt deze schoen wat voor jou? Bestel hem dan meteen op de website van Nike.

Air Max 90 SP
Air Max 90 sale

Air Max 90 ‘White Olive’ | DM2874-100

Op de Air Max 90 ‘White Olive’ voegt Nike een groene Swoosh aan het model toe. De basis van de sneaker is wit. Het paneel onder de Swoosh komt in een beige tintje, deze is gemaakt van suède. Ook de hieltab komt gekleurd in een beige tintje.

Het Nike logo op de hieltab en het rechthoekig element op het middenpaneel zijn lichtroze. De middenzool is wit en wordt bedekt met een paarse buitenzool.

Heb jij deze schoen ook op het oog? De Air Max 90 is van €139,99 naar €83,97 gegaan en is te vinden op de website van Nike.

Air Max 90 'White Olive'
Air Max 90 sale

Air Max 90 ‘Campfire Orange’ | DJ8517-800

Vervolgens hebben wij de Air Max 90 ‘Campfire Orange’. Het unieke aan dit variant is het paneel onder de Swoosh. Dit onderdeel is gemaakt van krokodillenleer en komt in een donker oranje tintje. De kleur oranje maakt ook een vertoning op de toebox, kraag en de elementen rondom de veters. De tong is lichtroze, hierover zijn witte veters te vinden.

Verder vind je een blauwe Swoosh op het middenpaneel en kleuren het Nike logo op de hiel en op de tong ook blauw. De sneaker wordt afgemaakt met een witte middenzool en een oranje buitenzool.

De sneaker is te verkrijgen op de website van Nike en is door de sale van €149,99 naar €89,97 gegaan.

Air Max 90 'Campfire Orange'
Air Max 90 sale

Air Max 90 SE ‘First Use’ | DA8709-100

Een ander oranje paartje uit de sale is de Air Max 90 ‘SE ‘First Used’. Het model komt gekleed in een simpel kleurenschema en is opgebouwd uit de materialen mesh, leer en suède. De sneaker is volledig wit met een kleine vertoning van oranje. Deze kleur is te vinden op het Nike logo op de hiel.

Over de tong heen zijn dubbele veters te vinden, één in het oranje en één in het wit. Verder dragen de kicks een witte middenzool en wordt deze ondersteund met een zwart en witte buitenzool. De sneaker wordt afgemaakt met een gouden Swoosh als lace lock op de veters.

De ‘First Use’ is door de sale van €149,99 naar €89,97 gegaan en is makkelijk te verkrijgen op de website van Nike.

Air Max 90 SE 'First Use'
Air Max 90 sale

Air Max 90 ‘Pink Salt’ | DM9465-001

Op het bovenwerk van de Air Max 90 ‘Pink Salt’ komen de materialen mesh, leer en suède bij elkaar. De toebox kraag en tong ontvangen een mint groen kleurtje. Over de sneaker heen zijn leren en suède overlays te vinden, deze komen in een roze tintje.

De Swoosh op het middenpaneel is geel en matcht met het Nike logo op de hiel en op de tong. Verder komt het model gekleed in een witte middenzool en een beige buitenzool.

De ‘Pink Salt’ is van €149,99 naar €89,97 gegaan. Zie jij jezelf al met dit paartje? Wacht dan niet langer en scoor het paartje op de website van Nike.

Air Max 90 'Pink Salt'
Air Max 90 sale

Air max 90 LTD TD | CD6868-114

Natuurlijk mogen wij de kleintjes niet vergeten. We sluiten onze beste sale picks af met de Air Max 90 LTD voor de toddlers. De basis is wit, hierover zijn accenten te vinden in verschillende tinten van roze. De Swoosh op het middenpaneel is donker roze en komt prima overeen met het Nike logo op de tong en op de hiel.

Verder kleuren de onderdelen naast de veters, het paneel onder de Swoosh en de hieltab lichtroze. De sneaker wordt afgemaakt met een witte middenzool, deze wordt aan de onderkant bedekt met een donker roze buitenzool.

Het model is scherp afgeprijst en is van €64,99 naar €48,97 gegaan. Het baby paartje is verkrijgbaar op de website van Nike.

Air max 90 LTD TD
Air Max 90 sale

Tot zo ver onze beste Nike Air Max 90 picks uit de sale. Natuurlijk kun je op de website van Nike meerdere paartjes vinden van deze klassieke model. Ben jij benieuwd welke Air Max 90 sneakers binnenkort gereleased worden? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.