Skip to content
Staff Picks

Onze 10 favoriete adidas Forum colorways

19 november 2021 09:30
Onze 10 favoriete adidas Forum colorways

De adidas Forum is tegenwoordig niet meer te missen uit het straatbeeld. In een korte tijd is dit silhouet erg populair geworden onder jongeren, maar ook onder volwassenen. Om je te helpen met een keuze te maken tussen de verschillende variaties die ondertussen van dit model zijn gemaakt, zetten wij onze tien favorieten op een rij.

adidas Forum voor dames

1. adidas Forum Plus | GV7662

Dit adidas Forum silhouet heeft geen veters, maar elastiek. Hierdoor is de schoen aan- en uittrekken zeer gemakkelijk. Op het bovenwerk zit leer met een slangenprint in het roze. De rode voering en buitenzool maken deze colorway een echte eyecatcher.

De prijs van dit silhouet is €120,00.

adidas Forum Plus

2. adidas Forum Bold | GZ8608

De adidas Forum Bold heeft geen drie strepen op de zijkant, maar het adidas Originals logo. Het bovenwerk van dit paar is gemaakt van leer en in het lichtbruin. De zool van dit silhouet is wat dikker en ruiger. Aan de veters zitten gouden lace jewels.

De Forum Bold kost €110,00.

GZ8608

3. adidas Forum Mid | FY7939

De adidas Forum Mid is een wat hoger model. Dit silhouet geeft het basketbal-DNA van de Forum duidelijk weer. Ook dit bovenwerk is gemaakt van leer. Op de zijkant zitten drie zwarte strepen. De zwarte accenten komen terug rondom de kraag, de hiel en de buitenzool.

De Mid versie kost €110,00.

adidas Forum Mid

4. adidas Triple Platforum Low | H05052

De adidas Triple Platforum Low heeft drie zolen op elkaar gestapeld. Het bovenwerk is gemaakt van leer in een zalmroze kleur. De delen van de platform-zool lopen over in deze kleur vanuit wit.

De Platforum Low kost €150,00.

H05052

5. adidas Forum Low Pride | GW2416

De Forum Low Pride is een kleurrijke sneaker. Over het witte lederen bovenwerk zitten verschillende zonnen borduursels in alle kleuren van de regenboog. Op de hiel staat ‘Love Unites’ in verschillende kleuren. De midden- en buitenzool hebben een crème kleur.

De prijs van deze Pride sneaker is €100,00.

adidas Forum Low Pride

adidas Forum voor heren

1. adidas Forum Low | GW8841

Deze Forum Low heeft verschillende materialen op het bovenwerk. De overlays zijn gemaakt van suède. De toebox en de zijkant zijn van een harig materiaal. De buitenzool is een camouflageprint met mintgroen en zwart. Aan de veters zit een lacelock in de vorm van tanden.

De prijs van deze sneaker is €100,00.

GW8841

2. adidas Forum Mid | GX1021

Deze Mid variant is anders dan de anderen. Op de zijkant van het bovenwerk zit een klittenband streep. Op deze streep kan je patches plakken die je bij deze sneaker krijgt. Zo maak je de schoen helemaal naar jouw smaak. De rest van het bovenwerk is gemaakt van leer.

Deze schoen kost €110,00.

adidas Forum Mid

3. adidas Forum Hi GORE-TEX | Q46363

De hoge variant van het Forum model is in een GORE-TEX jasje gestoken. Met deze sneaker kan je elke weersomstandigheid aan. Over de neus zit een rubberen kap voor extra bescherming. Aan de hiel zit een oranje treklus.

De prijs van deze kicks is €160,00.

adidas Forum Hi GORE-TEX

4. adidas Forum Tech Boost | Q46357

De Tech Boost variant van het model is erg futuristisch. Over het bovenwerk van textiel zit een transparante laag. Deze transparante laag zit ook over de midden- en buitenzool. Hierdoor zie je de Boost-technologie van adidas duidelijk zitten.

De Tech Boost kost €130,00.

adidas Forum Tech Boost

5. adidas Forum 84 Low | GW0299

De Forum 84 Low heeft de authentieke look van het silhouet uit 1984. Het bovenwerk is gemaakt met een mix van verschillende suède materialen. De kleuren verschillen tussen lichtgrijs en lichtbeige. De midden- en buitenzool hebben een crème kleur wat een vintage uitstraling geeft.

De prijs van de 84 Low is €110,00.

adidas Forum 84 Low

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.