Skip to content
Newsfeed

Release reminder: SoulGoods x Jordan Air Ship PE ‘Baroque Brown’

26 januari 2024 09:07
Release reminder: SoulGoods x Jordan Air Ship PE ‘Baroque Brown’

Terwijl Jordan Brand het klassieke jaren 90 ‘Jordan 0’ silhouet een nieuw leven inblaast met de Air Ship, weet SoulGoods zich opnieuw te bewijzen met een uniek ontwerp van deze iconische schoen.

Via het ontwerp viert SoulGoods het harde werk en de nederige veerkracht van de Chinese bevolkingsgroepen. Maar ook het unieke perspectief en de stijl van een nieuwe generatie. Daarmee is SoulGoods toegewijd aan het weerspiegelen van de cultuur en hedendaagse ervaringen in China.

Dit paar Air Ships kenmerkt zich door onderscheidende ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan niet-traditionele colorblocking, subtiele tinten en duurzame materialen die na verloop van tijd verbeteren. Daarbij haalt het kleurenpalet van de schoenen inspiratie uit het weer en de straten van Beijing in de jaren 80 en 90.

Andere opmerkelijke details omvatten de “5” en “PROVE YOURSELF”. De “5” eert de film “Basketball Player No. 5” uit 1957. Daarin wordt getoond hoe basketbal deel uitmaakt van de Chinese identiteit. Het geborduurde “PROVE YOURSELF” op de kraagvoering van de schoenen is bedoeld om de jongere generatie te inspireren om zichzelf te bewijzen en hun dromen na te streven.

Je kunt de SoulGoods x Jordan Air Ship PE ‘Baroque Brown’ scoren via de website van Nike en geselecteerde retailers vanaf 27 januari 2024 om 09:00 uur. Bekijk hieronder de beelden en check voor een compleet overzicht van alle shops de Sneakerjagers releasekalender!

SoulGoods Jordan Brand Air Ship
SoulGoods x Jordan Brand Air Ship
SoulGoods Jordan Brand Air Ship
SoulGoods Jordan Brand Air Ship Swoosh
SoulGoods Jordan Brand Air Ship suede details
SoulGoods Jordan Brand Air Ship
SoulGoods Jordan Brand Air Ship nummer 5