Skip to content
Brand

Ontdek populaire zomerstijlen en sneakers bij Footshop

29 juli 2023 08:53
Ontdek populaire zomerstijlen en sneakers bij Footshop

Nu we midden in het zomerseizoen zitten, heeft de nieuwe Footshop collectie precies wat je zoekt. In de zomercollectie vind je luchtige kledingitems, opvallende kleuren en speelse patronen. Voor elke gelegenheid vind je wel een geschikte outfit. We geven je hier wat inspiratie tips voor de perfecte zomer items bij Footshop.

1. Zomerse outfit met de Nike Air Max 1

De eerste outfit is de perfecte zomerse allrounder, geschikt voor elke gelegenheid. Volgens het motto ‘less is more’ creëert de combinatie van het lichte, zomerse shirt en de donkere broek een spannend contrast zonder te volumineus te zijn.

De look is comfortabel en sportief tegelijk. Ideaal voor warme dagen in de stad of op de universiteit, of voor een chille barbecue met vrienden in het park. De sneakers halen het blauw van het shirt op en de tas biedt genoeg ruimte om alles wat je bij je draagt in op te bergen. De zonnebril maakt de outfit helemaal af.

2. Zomerse outfit met de Converse Chuck

Denim jurken zijn weer helemaal terug deze zomer. Combineer de jurk met eigen accessoires en geef je outfit een eigen stijl. Het horloge en de kleurrijke sneakers maken je zomer fit helemaal af. De cap is multifunctioneel en beschermt je niet alleen tegen de zon, maar geeft de outfit ook een sportieve touch.

3. Zomerse outfit met de Nike Dunk

De zomerse outfit in combinatie met de Nike Dunk Low is een opvallende look. Het roze shirt van Patta is een eyecatcher en wordt gemakkelijk gecombineerd met een denim short. De Nike Dunk Low Jumbo geeft de outfit een speelse look en matchen goed met de witte accessoires. De kleurrijke Footshop sokken zijn een cruciaal detail en brengen het roze van het shirt terug in de outfit.

Tip: Sokken worden vaak onderschat, maar ze kunnen precies de juiste hoeveelheid kleur en opvallende stijl aan een outfit toevoegen om het eruit te laten springen. Bij Footshop kun je terecht voor verschillende kleuren tennissokken om je pasvorm te verbeteren. Het is zeker de moeite waard om het hele assortiment sneaker sokken bij Footshop te bekijken!

4. Zomerse outfit met Birkenstocks

Voor de laatste outfit willen we je voorstellen aan deze beige two-piece. Het luchtige shirt van Daily Paper met de bijpassende broek is de absolute redder in nood op superwarme dagen. Dankzij de lichte kleur en de luchtige, losse stof krijg je het in deze outfit niet snel te warm en zie je er tegelijkertijd goed uit. Als je toch nog een deodorant wilt meenemen voor het geval dat, dan is daar genoeg ruimte voor in de bijpassende tas.

Natuurlijk zijn Birkenstocks een must voor een comfortabele look. Je kunt ze gemakkelijk aantrekken en dankzij de comfortabele zool geven ze je een goed gevoel.

Dit zijn slechts een paar van onze favoriete outfits die je bij Footshop kunt kopen. Natuurlijk is de selectie nog groter en zijn er geen grenzen aan je fantasie voor eindeloze combinaties en stijlen. Je kunt het beste zelf een kijkje nemen op de officiële Footshop website via de knop hieronder.

Kijk voor meer interessante stylingtips en inspiratie op onze Sneakerjagers news pagina.