Skip to content
Brand

Ontdek de nieuwste workwear items bij Footdistrict

30 december 2023 09:00
Ontdek de nieuwste workwear items bij Footdistrict

In een tijd waarin werkkleding opnieuw wordt geïnterpreteerd en de grenzen tussen professionele en alledaagse kleding vervagen door veranderende werkstructuren, heeft Footdistrict ervoor gekozen om de betekenis van workwear opnieuw vorm te geven.

In deze Work vs Wear editorial presenteren we looks uit de nieuwe seizoenscollectie van Footdistrict, samengesteld met elementen van werk.

Work vs Wear | Look 1

Workwear outfit Footdistrict

De basis voor de eerste outfit wordt gevormd door een unisex gebreid vest van Sporty & Rich x Prince SRC en wordt gecombineerd met een donkere cargobroek van Haikure. Ondanks het overwegend donkere kleurenpalet van de outfit, zorgt het beige vest voor een mooi contrast.

Daarnaast passen de The North Face x Undercover Soukuu Glenclyffe Vibram schoenen perfect bij de look. Ten slotte wordt de outfit aangevuld met handschoenen van The North Face, een sjaal van Harmony Paris en een pet van Obey.

Work vs Wear | Look 2

Workwear outfit Footdistrict

De tweede outfit heeft een meer levendiger kleurenpalet, waarin diverse kleuren zoals blauw, groen, rood en bruin samenkomen. Deze keuze zorgt voor een opvallendere en gevarieerde uitstraling, waardoor de outfit een dynamische en expressief karakter krijgt!

Work vs Wear | Look 3

Workwear outfit Footdistrict

In de derde outfit worden warme en levendige kleuren zoals oranje, rood, beige, wit en groen geïntegreerd. Dit kleurenpalet voegt een vleugje energie en frisheid toe aan de look, waardoor je een zonnige uitstraling creëert tijdens deze grauwe dagen.

In deze levendige outfit springt het opvallende Advisory Board Crystals jacket in het oog, met zijn artistieke bloemenborduurwerk. Net als de Birkenstock schoenen die een gedurfd contrast toevoegen en deze outfit compleet maken!

Work vs Wear | Look 4

Workwear outfit Footdistrict

De vierde outfit is doordrenkt met een verfrissend kleurenpalet, waarbij blauw en verschillende tinten groen de hoofdrol spelen.

In deze opvallende outfit wordt de toon gezet door de felgroene sweater van Represent CLO. De groene pet, sokken en Timberlands zorgen voor een extra laag stijl, terwijl de marineblauwe shorts van Objects IV Life voor een dynamisch contrast zorgen.

Work vs Wear | Look 5

Workwear outfit Footdistrict

Ook de vijfde outfit is voorzien van een harmonieus geheel, waarbij een opvallend kleurenpalet met warme tinten zoals oranje, beige en bruin de basis vormen. Het is een perfecte look voor wie op zoek is naar een speelse en toch verfijnde uitstraling.

Work vs Wear | Look 6

Workwear outfit Footdistrict

De zesde outfit is niet alleen comfortabel, maar straalt ook een tijdloze en trendy esthetiek uit. Het kleurenpalet bestaat uit een verfijnde harmonie van grijs, beige en bruin. Hoewel de kledingstukken vrij ingetogen zijn, trekt de outfit toch de aandacht, vooral door de opvallende hooded jacket van Our Legacy.

Work vs Wear | Look 7

Workwear outfit Footdistrict

Ook de zevende outfit heeft een vrij rustige uitstraling. Terwijl de basis wordt gevormd door shorts en een jacket in het zwart, gecombineerd met een wit T-shirt, wordt de aandacht getrokken door kleurrijke accessoires. Denk aan de opvallende roze-rode handtas van Diesel, een levendige rode sjaal en velvet adidas slippers.

Hierdoor ontstaat een perfecte balans tussen ingetogenheid en expressieve details!

Work vs Wear | Look 8

Workwear outfit Footdistrict

De laatste outfit biedt een modieuze mix van kleuren en stijlen. Het middelpunt van de outfit is de meerkleurige gebreide sweater van Haikure. Niet alleen biedt deze sweater warmte, maar voegt ook een vleugje artistiek design toe aan de look. De look wordt compleet gemaakt door de Superstar Boots van adidas, die bovendien perfect matchen met de groene beanie van Obey.

Met de achtste outfit zijn we tot een eind gekomen van de workwear looks van Footdistrict. Welke outfit spreekt jou het meest aan? Neem eens een kijkje op de website van Footdistrict voor meer inspiratie op het gebied van workwear.