Skip to content
Newsfeed

Ontdek de Barbie samenwerkingen voorafgaand de Barbie film

5 juli 2023 19:33
Ontdek de Barbie samenwerkingen voorafgaand de Barbie film

Bijna is het zo ver! Het is nog eventjes wachten totdat je de langverwachte Barbie film kunt bekijken. Maar voorafgaand de release, kun je alvast genieten van indrukwekkende samenwerkingen tussen Barbie en diverse bekende merken. Zo kun je bijvoorbeeld met Barbie sneakers in stijl naar de film!

Vandaag de dag hebben al meer dan 15 merken een overeenkomst gesloten met Mattel, het Amerikaanse speelgoedfabrikant dat vooral bekend staat om Barbie.

Zo is bijvoorbeeld het Barbie Malibu DreamHouse weer terug op Airbnb. Alleen deze keer is Ken de gastheer. Hier heeft Ken een deel van Barbie’s huis opgeknapt met alles waar hij van houdt, zoals rolschaatsen. Maar ook Barbie’s kenmerkende roze is natuurlijk aanwezig in het levensgrote, op speelgoed gebaseerde huis.

Een andere samenwerking die de aandacht heeft getrokken is de Barbie x MOON collab. Hier hebben de twee merken samengewerkt aan een limited edition collectie, bestaande uit een elektrische tandenborstel en Bubble Mint Whitening tandpasta.

Voor de sneakerliefhebbers is er tot slot de samenwerking tussen Superga en Barbie. Samen hebben zij gewerkt aan vier kleurrijke Barbie sneakers. Elk met hun eigen Barbie The Movie geïnspireerde printen en accessoires. Wil je ook graag op Barbie schoenen kunnen lopen? Het aanbod ontdek je gemakkelijk via onze Sneakerjagers zoekmachine!

Puma X Barbie Suede Classic

366337-01 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 'Pink Prime'

DD1869-110 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

Dus of je nu houdt van mode, schoonheid, sport of sneakers, er is voor ieder wat wils in de wereld van Barbie! Wil je graag tijdens de film op Barbie sneakers kunnen lopen of ben je gewoon op zoek naar een nieuw paartje? Bekijk dan onze op Barbie geïnspireerde schoenen!

Superga x Barbie sneakers
Superga x Barbie sneakers
Superga x Barbie sneakers
Superga x Barbie sneakers
Barbie Malibu DreamHouse
Barbie x MOON