Skip to content
Upcoming

Release reminder: April Skateboards x Nike Dunk Low SB ‘Turbo Green’

25 november 2023 18:10
Release reminder: April Skateboards x Nike Dunk Low SB ‘Turbo Green’

Nike SB heeft verschillende samenwerkingen met skatemerken op zijn naam staan, waarbij deze collabs vaak resulteren tot de meest gewilde paren van het merk. Opnieuw kunnen we uitkijken naar een nieuwe, hyped release. Nike SB heeft namelijk voor het eerst de handen ineengeslagen met het Australische April Skateboards om de Nike SB Dunk Low ‘Turbo Green’ uit te brengen.

Je kunt deze release scoren op 27 november 2023. Lees daarom snel verder om een kans te maken!

April Skateboards x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green'
April Skateboards x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green' logo's

De April Skateboards x Nike SB Dunk Low komt in een kleurenpalet van wit, metallic zilver en turbo groen. De overlays van de schoen doen denken aan de Air Jordan 1 ‘Hyper Royal’ uit 2021 en vormen een opvallend contrast met de witte panelen. Waarbij op de zijpanelen en de hiel een opvallend webachtig patroon is te zien.

Wat nog meer opvalt zijn de metallic zilveren Swooshes en het April-logo op de enkel en hiel. Het geheel wordt afgemaakt met een witte tussenzool en ijzige transparante buitenzool. Op de buitenzool is de kenmerkende roos van April geplaatst dat eerder ook te zien was op een skateboarddeck.

April Skateboards x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green' toe box
April Skateboards x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green' Swoosh en buitenzool

De April Skateboards x Nike SB Dunk Low belooft een hyped collab te zijn tussen twee invloedrijke merken in de skatescene. Op 27 november 2023 om 09:00 kun je de sneaker kopen via Nike SNKRS. Download de Sneakerjagers app en zet je meldingen aan om deze release niet te missen!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date