Skip to content
Watch

Omdraai – een La Cassette Short Docu

7 mei 2021 18:59
Omdraai – een La Cassette Short Docu

We missen het allemaal om weer eens uit te gaan. Niet alleen de bezoekers staren zich scheel maar ook voor veel DJ’s, producenten, technici en barpersoneel liggen de werkzaamheden stil. In deze mini-docu het verhaal van Moh, a.k.a. Mofro. Hij was hard op weg om voor zichzelf een naam te maken als hiphop DJ. Hij draaide al meerdere keren in een van zijn favoriete uitgaansspot EKKO tijdens de avonden van La Cassette.

Hoe is het om niet meer jouw passie met de mensen te kunnen delen, nieuwe mensen te ontmoeten, oude bekenden tegen te komen en om jezelf te kunnen pushen naar een hoger niveau. Moh’s vrienden maakten de mini-docu waarin hij zijn verhaal doet. Een fragment met mooie herinneringen en een positieve noot voor de toekomst, het uitkijken naar weer de eerste gig en het maken van herinneringen.

Alle credits naar de makers Tjeerd (regie – @tjeerddam), Jacco (montage – @jacco_ri) en Koen (VFX – @ko3nj)

Naast deze mini-docu draaide Mofro opnieuw een setje voor La Cassette Recordings & Sneakerjagers Radio met zijn favoriete tracks. Op dit achtergrond clips from outer space en beelden uit The Truman Show. Verwacht weer een setje met het beste van Nederlandse bodem en big names.

Wij hopen, net als Moh, om hem weer te zien draaien in een van onze geliefde clubs, BBQ’s of huisfeestjes.

Setlist:

Fresku – Al is het ver weg

Drake – Can’t have everything

Pusha T Feat. Kanye West – What would Meek do?

EARTHGANG Feat. Sir – Underwater

Winne & Young Nnelg Feat. Ray Fuego, Sticks, Rocks & RBDjan – What is food

Mystic – Top

Sef Feat. Abel – Komt Goed

Ares – Atlantis

ECLIPTICA – Ray Fuego

Vergeet Moh niet te volgen op Instagram (@Mo.fro), en de makers van de mini-docu (@tjeerddam, @jacco_ri & @ko3nj). Daarnaast is deze set ook te beluisteren via Mixcloud. Volgende week.. DJ Flava!