Skip to content
Upcoming

Offspring werkt samen met adidas aan een ZX 8000

21 april 2020 09:30
Offspring werkt samen met adidas aan een ZX 8000

adidas is de laatste tijd lekker bezig en brengt wederom weer een heerlijk colorway uit voor de adidas ZX 8000, dit keer in samenwerking met Offspring. Deze adidas sneaker met het comfortabele Torsion systeem krijgt een Grey Two/Purple colorway. Deze Offspring x adidas ZX 8000 collab is geïnspireerd op de ‘London Bridge‘. Deze kleuren combinatie is perfect geschikt voor het heerlijke lente weer dat nu al aan de gang is!

De adidas ZX 8000 werd voor het eerst gereleased in 1988. Dit was het eerste adidas model dat de Torsion technologie gebruikten. De eerste colorway die was uitgekomen voor de adidas ZX 8000 had een kleurencombinatie van licht blauwe en geel. Adidas is dit retro paartje helemaal aan het terug brengen met samenwerking met onder andere Atmos en Metropolitan.

Offspring x adidas ZX 8000 ‘London Bridge‘  | FX3100

Het bovenwerk van de adidas ZX 8000 is gemaakt in een combinatie van mesh en suede. De mesh base van het bovenwerk heeft een grijze kleur gekregen met enkele grijze suede overlays. Op de midvoet, hiel en vooraan de veters bevinden zich hits van blauw. Wat bijzonder is om te zien is dat de plastic overlay op de hak en suede overlay bij de veters licht roze is gekleurd, dit geeft de sneaker zo nog een extra touch. De drie paarse strepen zijn natuurlijk de vinden op de zijkant van het bovenwerk met het adidas logo op de tong. Onder de upper van de sneaker zit een witte outsole met een roze vlak aan de voorkant.

Met dit heerlijke paartje kom jij gemakkelijk de lente door. De Offspring x adidas ZX 8000 ‘London Bridge‘ staat op 21 april gepland, maar in de huidige situatie kan deze door de coronaviruspandemie veranderen. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Image by Offspring
adidas ZX 8000 Grey Two/Purple
adidas ZX 8000 Grey Two/Purple
adidas ZX 8000 Grey Two/Purple
adidas ZX 8000 Grey Two/Purple
Images by adidas