Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van de Nike Air Max 90 ‘Desert Camo’

10 juni 2022 10:00
Officiële beelden van de Nike Air Max 90 ‘Desert Camo’

De Nike Air Max 90 is al 32 jaar lang verweven met de Nederlandse straatcultuur. Zo was de AM90 vanaf het begin af aan al enorm populair onder gabbers. Voor de liefhebbers van het model komt er binnenkort de Nike Air Max 90 ‘Desert Camo’. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Wel verwachten we dat de sneaker al snel bij retailers verkrijgbaar zal zijn.

De Nike Air Max 90 ‘Desert Camo’ bevat een camouflage patroon dat sterk overeen komt met het ‘Desert Battle Dress Uniform’. Dit was onder andere het uniform dat de Verenigde Staten gebruikte in de Perzische Golf oorlog in het begin van de jaren ’90.

Het camouflage patroon op het canvas bovenwerk bevat een tan kleurige basis dat is bedekt met twee verschillende kleuren bruin. Ook zijn er clusters van zwarte en witte vlekken over de schoen verspreid. Dit is om het uiterlijk van kiezelstenen in het zand en hun schaduwen na te bootsen. De sneaker krijgt als kers op de taart een off-white kleurige midsole die goed mengt met het bovenwerk.

Wanneer de Nike Air Max 90 ‘Desert Camo’ precies released is nog niet bekend, wel verwachten wij dat dit paartje al snel te verkrijgen zal zijn. Hou tot die tijd goed de Sneakerjagers Instagram pagina in de gaten. Hier posten wij het laatste sneaker nieuws, release reminders en nog veel meer!

Air max 90 desert camo
Air max 90 desert camo
Air max 90 desert camo
Air max 90 desert camo
Air max 90 desert camo
Air max 90 desert camo
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date