Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van de Nike Air Jordan 1 High OG ‘Chrome’

13 maart 2024 14:23
Officiële beelden van de Nike Air Jordan 1 High OG ‘Chrome’

Er staat een nieuwe Air Jordan 1 colorway op het punt te verschijnen, deze keer in een verbluffende metallic uitvoering. Het betreft de Nike Air Jordan 1 High OG ‘Chrome’, waarvan de officiële beelden onlangs zijn vrijgegeven. Dus, blijf lezen voor meer informatie!

🎨 Colorway: Metallic Silver/Photon Dust-Sail-Wolf Grey
#️⃣ Stylecode: FN7249-001
📅 Release: 10 april, 2024

Deze exclusieve uitgave, speciaal ontworpen voor vrouwen, belichaamt een zorgvuldig ontwerp en oog voor detail. De ‘Chrome’ uitvoering zal daarom ook zeker de aandacht trekken van zowel verzamelaars als sneakerliefhebbers.

Deze gedurfde interpretatie van de Air Jordan 1 High begint met een uniek gekreukt leren bovenwerk, bedekt met een glanzende chrome afwerking over de gehele constructie. Inclusief de Swooshes aan beide zijden. Daarnaast komt het Wings-logo op de zijkant van de kraag naar voren met een metallic zilveren hardware touch. Verder zijn de veters, tong, tong-branding, voering en de tussenzool in wit uitgevoerd. Tot slot maken een semitransparante witte buitenzool en een optionele Nike-branded tag bij de veters de look van de sneaker compleet.

Al is er nog geen releasedatum bevestigd, zal deze Air Jordan 1 High ‘Chrome’ naar alle waarschijnlijkheid op 10 april 2024 droppen. Bekijk voor nu de officiële beelden hieronder, terwijl we je via de releasekalender up-to-date houden!

Air Jordan 1 High OG 'Chrome' Nike tag
Nike Air Jordan 1 High OG 'Chrome' FN7249-001
Nike Air Jordan 1 High OG 'Metallic Silver'
Nike Air Jordan 1 High OG 'Chrome' achterkant
Nike Air Jordan 1 High OG 'Chrome' bovenwerk
Nike Air Jordan 1 High OG 'Chrome' buitenzool
Air Jordan 1 High OG 'Chrome' Nike tag
Nike Air Jordan 1 High OG 'Chrome' Swoosh
Nike Air Jordan 1 High OG 'Chrome' veters