Skip to content
Upcoming

Off-White’s nieuwe Jogger Sneakers

21 februari 2019 09:41
Off-White’s nieuwe Jogger Sneakers

Off-White heeft een nieuwe sneaker uitgebracht genaamd ‘Jogger Sneaker’ voor de Spring/Summer 2019 collectie.

Nadat Virgil Abloh een reeks van schoenen heeft gepresenteerd bij de Fall/Winter 2019 fashion week in Parijs stopt hij maar niet met nieuwe sneakers uitbrengen. Naast Louis Vuitton en zijn samenwerkingen met Nike heeft Virgil Abloh ook zijn eigen merk, Off-White.

Het nieuwste model van Off-White, genaamd de ‘Jogger Sneaker’, is gericht op het behalen van de beste prestaties. Deze Jogger Sneaker is Virgil Abloh’s sportiefste sneaker tot nu voor Off-White. De upper van deze schoen is gemaakt van leer en suède, de zool is gemaakt van rubber.

Off-White’s Jogger Sneaker is te verkrijgen in drie verschillende colorways. In het zwart/wit, oranje en in het blauw/neon groen. De zwart/witte en de oranje colorways staan al in de Off-White webshop. Van de blauw/neon groene colorway is nog geen releasedatum bekend, wel zijn er foto’s van.

Op de buitenkant van de sneaker staat de welbekende Arrow van Off-White. Mocht je verward raken, achterop de sneaker staat het kenmerkende “LEFT” en “RIGHT”.

De Jogger Sneaker is te bestellen via de Bijenkorf. Deze sneaker is erg goed te matchen met andere kledingstukken door de simpele kleuren die zijn gebruikt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White Jogger Sneaker

Prijs: €465,-
Colorway: Oranje
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Off-White sneakers shoppen? Klik hier <<

Jogger Sneaker

Off-White Jogger Sneaker

Prijs: €465,-
Colorway: Zwart/Wit
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Off-White sneakers shoppen? Klik hier <<

Jogger Sneaker

Off-White Jogger Sneaker

Verwachtte prijs: €465,-
Colorway: Blauw/Neon groen

Deze colorway is nog niet verkrijgbaar en er is nog geen datum van bekend wanneer de colorway van deze sneaker uitgebracht wordt.