Skip to content
Upcoming

De Off-White x Nike Air Zoom Tempo Next% komt in drie colorways

12 maart 2020 15:45
De Off-White x Nike Air Zoom Tempo Next% komt in drie colorways

Er lijkt maar geen einde aan te komen, de samenwerking tussen Off-White en Nike. Er zijn geruchten naar buiten gekomen over een Off-White x Nike Air Zoom Tempo Next%. Het ziet er naar uit dat de sneaker zal verschijnen in drie colorways. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend, maar volgens geruchten zal de samenwerking releasen in de herfst van 2020.

De samenwerking tussen Off-White en Nike ontstond in 2017 en was enorm populair. Het begon met ‘THE TEN’ collectie en deze collectie was binnen no-time uitverkocht. Tegenwoordig zijn de sneakers nog verkrijgbaar voor enorme resell prijzen waarbij sommige modellen wel meer dan €1.000,- kosten. Ook na ‘THE TEN’ collectie verschenen er nog een hoop Off-White x Nike sneakers en nu is er dus weer een nieuwe samenwerking onderweg.

Off-White x Nike Air Zoom Tempo Next% | Closer Look

Helaas zijn er nog geen foto’s verschenen van de sneaker, maar wel is er een mock-up opgedoken van hoe de sneaker er ongeveer uit komt te zien. In totaal komen er drie colorways uit, namelijk ‘Black/White/Scream Green’, ‘Racer Blue/Black/Pink Glow/White’ en ‘White/Black/Solar Red’.

De Air Zoom Tempo Next% is volledig gemaakt van Flyknit materiaal voor een veelzijdige pasvorm als een sok. In tegenstelling tot zijn oudere broer, de Air Zoom AlphaFly Next% is deze sneaker veel toegankelijker met een alledaagse stijl, zowel op de de atletiekbaan als op straat. Ook is natuurlijk de kenmerkende zip-tie terug te vinden op het bovenwerk in een groene kleur.

Helaas is er tot dusver nog geen releasedatum bekend over de Off-White x Nike Air Zoom Tempo Next%. Wel wordt er verwacht dat de samenwerking zal releasen in de herfst van 2020. Houd Sneakerjagers tot die tijd goed in de gaten voor het laatste nieuws over de samenwerking. Scroll naar beneden om de first look naar de drie colorways te bekijken.


Off-White x Nike
Image by @py_leaks