Skip to content
Upcoming

Virgil veilt de nog niet uitgekomen Off-White x Air Jordan 4

23 juni 2020 13:11
Virgil veilt de nog niet uitgekomen Off-White x Air Jordan 4

We zitten al geruime tijd met smart te wachten op de release van de Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ en er lijkt nu toch een beetje beweging in te komen. Virgil Abloh heeft wat bijzondere veiling voor ons in petto wat te maken heeft met Black Lives Matter en de aankomende release.

Jij kan nu namelijk op een gesigneerd paartje van de Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ bieden. Virgil Abloh is namelijk een veiling gestart via eBay die de Black Lives Matter actie steunt. Momenteel staat het bod op £16.000,- wat ongeveer zo’n €17.700,- is. De opbrengst van de sneaker wordt gedoneerd aan twee organisaties in Engeland, namelijk The Black Curriculum en Inquest. De veiling sluit op donderdag 25 juni om 19:00u ’s avonds. KLIK HIER om naar de eBay pagina te gaan.

Naast de veiling zal de sneaker natuurlijk ook nog normaal gereleased worden en volgens bronnen zal dit gebeuren op zaterdag 25 juli 2020. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van zo’n €200,-. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor meer informatie over deze gehypte release.


Off-White x Air Jordan