Skip to content
Newsfeed

Off-White en Nike steken de Air Force 1 Mid in een nieuw jasje

24 september 2021 10:54
Off-White en Nike steken de Air Force 1 Mid in een nieuw jasje

Off-White en Nike zijn niet te stoppen als het gaat om hun samenwerkingen. De Air Force 1 Low heeft al verschillende uitvoeringen gekregen onder de hoede van Virgil Abloh, zoals de Off-White x Nike Air Force 1 Low ‘Black’ uit 2018. Voor de komende collaboration kijken de twee merken naar de Air Force 1 Mid.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid

Off-White en Nike brengen de Air Force 1 Mid uit in twee verschillende colorways, zwart en wit. Bij het zwarte kleurenschema is het gehele bovenwerk in deze kleur. De voorste en achterste overlays krijgen een metallic finish. Bij de witte colorway is dit hetzelfde, maar dan uiteraard in het wit.

Op de Swoosh aan de buitenkant zit een rood labeltje. Op de zijkant onder de Swoosh staat de Off-White branding die bij de meeste paartjes van het merk aan de binnenkant staat.

De Air unit wordt op de middenzool extra aangeduid met “AIR” in Helvetica. De buitenzolen van deze paartjes krijgen dezelfde kleur als de metallic overlays op het bovenwerk.

De afbeeldingen hieronder zijn mock-ups. Het wordt verwacht dat de kicks er zo uit gaan zien, maar bij de officiële beelden kunnen er een aantal elementen anders zijn.

De Off-White x Nike Air Force 1 Mid heeft nog geen officiële releasedatum, maar volgens PY_RATES kunnen we deze twee colorways in de lente van 2022 verwachten. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender goed in de gaten.

Off-White x Air Force 1 Mid