Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: de adidas Superstar SST 80s met chenille letters

18 juni 2018 14:56
Nu verkrijgbaar: de adidas Superstar SST 80s met chenille letters

De adidas Superstar is een van de meest klassieke sneakersilhouetten in de geschiedenis van adidas. De sneaker heeft dan ook veel verschillende designs gehad over zijn (bijna) 50-jarig bestaan, blijft steeds weer nieuwe manieren vinden om een draai te maken aan de schoen met rubberen toebox.

Nu komt er weer een nieuw design met grote chenille letters op de hielen. Chenille wordt de laatste tijd heel vaak gebruikt op sneakers, bijvoorbeeld bij de Air Max 90 of de Air Force 1. Het paar komt in een zwarte en een witte colorway en biedt een premium lederen bovenkant met tonale driekleurige branding. De bovengenoemde chenille letters gaan door met de tonale look, met op de linkerschoen de tekst ‘SUPER’, terwijl de rechterkant de branding afwerkt met de tekst ‘STAR ‘. De retro-look van elke schoen wordt aangevuld met een klassieke rubberen toebox, tussenzool en buitenzool.

Dit toffe vintage-achtige, paar in twee kleuren, is nu verkrijgbaar bij adidas. Bekijk hieronder meer foto’s. Is dit nou echt iets voor jou? Shoppen kan via de linkjes!


adidas Superstar SST 80s

Prijs: €120,-
Colorway: Core Black / Core Black / Off White
Stylecode: AQ0883
Storelist: klik hier >> 


adidas Superstar SST 80s

Prijs: €120,-
Colorway: Crystal White / Crystal White / Off White
Stylecode: B37995
Storelist: klik hier >> 


Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date