Upcoming

Notre x Nike Dunk High ‘Light Orewood Brown’

8 januari 2021 15:20
Notre x Nike Dunk High ‘Light Orewood Brown’

De eerste geruchten begonnen in augustus 2020. Er volgde maar geen release datum. Nu eindelijk zijn de officiële afbeeldingen van de Notre x Nike Dunk High ‘Light Orewood Brown’ verschenen. Zal de release nu wel snel volgen? Volgens de geruchten zal de sneaker droppen in de eerste helft van 2021!

Notre is een lifestyle winkel gevestigd in Chicago. De winkel heeft een wereldwijde selectie van sneakers en kleding voor mannen en vrouwen. Bekende merken als Off White en Stone Island, maar ook minder bekende merken zijn hier allemaal te shoppen. Al eerder heeft Notre samenwerkingen gehad met merken. Dit keer is het de beurt aan de Nike Dunk High om de Notre make-over te kijken.

Notre x Nike Dunk High ‘Light Orewood Brown’ details

De basis van de Dunk is van wit leer. Op de overlays daarentegen, is een ander materiaal gebruikt. We zien suede overlays in een licht bruine kleur over de teen, langs de tong en over de hiel. Ook de Swoosh heeft deze te gekke, bruin suede look gekregen. Op de witte tong, zien we rode details op de branding. Deze subtiele rode kleur komt ook terug in de veter. De sneaker krijgt een vintage look door de wat geel verkleurde/ bruine mid- en outsole. Een super tof detail op de Notre x Nike Dunk High, is de Swoosh aan de binnenkant van de sneaker. De Swoosh wordt hier namelijk één gemaakt voor twee handjes die elkaar stevig vast hebben. De officiële afbeeldingen van de sneakers en zijn details zijn te zien onder aan dit blog!

Een officiële release datum hebben we dus nog niet. Als we de geruchten kunnen geloven, hoeven we niet erg lang meer te wachten en kunnen we de sneaker in de eerste helft van dit jaar verwachten. Wanneer we meer weten over de release zie je dit via onze blogs en Instagram. Houd ook onze releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een sneaker release!

The Turnover