Upcoming

Nike’s ‘Valentine’s Day’ sneakers droppen deze week

3 februari 2021 16:22
Nike’s ‘Valentine’s Day’ sneakers droppen deze week

Valentijns dag staat voor de deur! De dag dat we onze geliefde verwennen. Ook Nike heeft er zin in en verwend zijn costumers met nieuwe Valentine’s Day sneakers. Wel 5 release’s staan op het punt te droppen, zodat je ze op tijd binnen hebt voor Valentine’s Day!

Al jaren dropt Nike releases rond gebeurtenissen of feestdagen. Zo ook Valentijns dag. We hebben al van heel wat toffe Valentine’s Day releases mogen genieten. Vorig jaar zagen we de toffe release van de Nike SB Dunk Low ‘StrangeLove’. Stiekem hoopten we op een nieuwe Dunk release met het thema, maar deze gaan we helaas nog niet zien. Wel zien we dit jaar vier Air Force 1’s en een Air Max 90, wat ook populaire modellen zijn en al eerder een Valentine release hebben gezien.

Nike Air Force 1 Low 'Valentine's Day'

DD7117-100 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders

De eerste release waar we het over gaan hebben, is deze Air Force 1 Low ‘Valentine’s Day’. De sneaker heeft duidelijk het thema liefde. De upper heeft een witte kleur gekregen, terwijl de swoosh en zool een creme kleur hebben. Op de hiel zien we een klein rood hartje. In dit hart is een mini-swoosh te zien. De rode kleur komt ook terug als detail op de backtab. De sneaker is het perfecte Valentine’s cadeau!

De sneaker dropt donderdag, 4 februari bij Nike en geselecteerde retailers en is verkrijgbaar vanaf 9:00 voor €110.

Nike's 'Valentine’s Day' sneakers

Nike Air Force 1 Low Valentine's Day 'Love For All'

CV8482-100 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Deze Valentine’s sneaker is ontworpen door het Nike Womens Team en beschikt over 3D details in de Swoosh. De Air Force 1 Low geeft de boodschap ‘Love For All’, zoals ook op de sneaker staat vermeld. De sneaker heeft een wit bovenwerk met roze details in de Swoosh en op de backtab. Deze backtab heeft nog een leuk detail, er staat namelijk een wit hartje in. In de Swoosh aan de buitenzijde, staat ‘Love’ in 3D-jelly letters.

De sneaker dropt donderdag, 4 februari bij Nike en geselecteerde retailers en is verkrijgbaar vanaf 9:00 voor €110.

Nike's 'Valentine’s Day' sneakers

Nike Air Force 1 '07 QS 'Valentine's Day'

DD3384-600 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders

De derde en laatste Air Force 1 Low ‘Valentine’s Day’ van dit jaar. De sneaker zit in een pack samen met de Air Max 90, waar we het hierna over gaan hebben. De Air Force 1 heeft een witte basis van leer en roze, suede overlays. De zachte roze kleur in combinatie met de rode Swoosh, geeft ons het echte Valentijns gevoel. Een leuk details op de sneaker, is dat het geperforeerde leer in de toebox dit keer geen ronde gaatjes heeft, maar gaatjes in de vorm van hartjes. Ook het Nike Air logo in de backtab heeft hartjes details!

De sneaker dropt zaterdag, 6 februari bij Nike en geselecteerde retailers en is verkrijgbaar vanaf 9:00 voor €110.

Nike's 'Valentine’s Day' sneakers

Nike Air Max 90 'Valentine's Day'

DD8029-100 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders

De tweede sneaker uit dit Nike Valentine’s Day pack! De Air Max 90 mag natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een Valentine make-over gekregen. De sneaker heeft een witte basis en mudguard. De overlays, backtab en deel rond de Air Unit hebben een roze kleur gekregen. De outsole, Swoosh en details rond de veters zijn rood gemaakt. Net zoals de Air Force 1 uit dit pack, heeft het Nike Air logo hartjes details gekregen!

De sneaker dropt zaterdag, 6 februari bij Nike en geselecteerde retailers en is verkrijgbaar vanaf 9:00 voor €140.

Nike's 'Valentine’s Day' sneakers

Nog opzoek naar een Valentijns cadeautje? Bekijk dan de Hyprints Valentine’s Day Special Sneaker Art!

The Turnover