Upcoming

Nike ZoomX Vaporfly Next% brengt BRS terug!

17 januari 2020 18:00
Nike ZoomX Vaporfly Next% brengt BRS terug!

Nike is het jaar goed begonnen met een hoop nieuwe releases. Binnenkort komen er een hoop nieuwe modellen en colorways aan. Zo ook van de ZoomX Vaporfly Next% ‘Blue Ribbon Sports’. De hardloopsneaker wordt deze keer gebruikt om de Blue Ribbon Sport collectie nog een keer terug te laten komen. Ben jij benieuwd naar de sneaker? Scroll dan naar beneden!

Voordat Nike ook echt daadwerkelijk de naam Nike had, heette het sportmerk Blue Ribbon Sports. BRS bestaat sinds 1964 en was speciaal voor runners. De BRS collectie is vorig jaar al teruggekomen bij Nike. De kleuren die voor de originele naam van Nike staan zijn rood, wit en blauw.

Closer Look

Wat meteen opvalt aan de ZoomX Vaporfly Next% is de spitste punt aan de achterkant van de schoen. Deze sneaker is een model van Nike die speciaal is ontworpen voor het hardlopen. Door de punt achterop is de sneaker nog gestroomlijnder te maken kun je echt het uiterste uit je halen. Op de sneaker staat onder andere ‘door runner, voor runners’, waar BRS bekend om stond. Alles op de sneaker heeft een handgeschreven look. Onder andere de ‘Blue Ribbon Sports’, ‘Santa Monica’ en ‘3107’ teksten hebben dit ontvangen. Dit verwijst naar de eerste winkel van BRS op 3107 Pico boulevard in Santa Monica.

De ZoomX Vaporfly zal €250,- kosten. Een specifieke releasedatum voor deze sneaker is er nog niet. Hij wordt wel binnenkort verwacht. Houd Sneakerjagers en de releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven! Scroll naar beneden en bekijk de sneaker!


Images by: Nike

The Turnover