Upcoming

De Nike Air Max 90 & 95 worden toegevoegd aan het Worldwide Pack

18 juni 2020 18:35
De Nike Air Max 90 & 95 worden toegevoegd aan het Worldwide Pack

Een week geleden keken we al naar vier modellen die in het Nike Worldwide Pack zouden komen. Dit ging over de Air Force 1, Air Tailwind ’79 en de Air Max MX-720-818. Gelukkig zijn dit niet de enige modellen die in het pack komen te zitten, want we kunnen ook de Air Max 90 en Air Max 95 gaan verwachten met een Worldwide make-over.

Nike Air Max 90 Worldwide

De Nike Air Max 90 krijgt een volledige wit bovenwerk met wat bijzondere details. Mesh word gebruikt op de toebox en rondom de enkel. De rest van de sneaker is gemaakt van wit premium leer. Van een afstand lijkt dit misschien een normale witte Air Max 90, maar wanneer je dichterbij komt zijn er toch wat mooie details op het bovenwerk verwerkt. Zo zijn er op de midfoot meerdere kleine Swooshes geplaatst in verschillende kleuren. De veters hebben een blauwe kleur met daarin de tekst “WORLDWIDE”. Op de witte tong zit een blauwe patch met het Nike Worldwide logo. Om het bovenwerk af te ronden zit er op de hiel een blauwe patch met daaraan een geel lipje met een Swoosh en een wereld. Onder de upper zit een witte midsole gecombineerd met een opvallende gele outsole.

Nike Air Max 95 Worldwide

De Nike Air Max 95 heeft een gelijke make-over gekregen als de Air Max 90. De upper van de sneaker heeft een mooie witte kleuren gekregen gecombineerd met materialen zoals leer en mesh. Op de hiel van de sneaker zijn ook weer de meerdere Swooshes gevonden in verschillende kleuren wat een mooi detail is op de sneaker. Een ander leuk detail op de sneaker zijn de laceholders. Deze worden gekleurd in volt en blauw. Op de mesh tong staat weer het Nike Worldwide logo in het volt, wat een echte eye catcher is van bovenaf. Het bovenwerk van de sneaker rust op een witte mid- en outsole, maar wordt versterkt door de Volt Air Unit’s.

Het is nog onduidelijk wanneer het Nike Worldwide pack uit zal komen, maar wordt ergens de aankomende weken verwacht bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten voor updates.


Nike Air Max 90 SE 'Worldwide'

CK7069-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Images by Nike

Nike Air Max 95 Worldwide Pack 'White

CV9030-100 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Images by Nike

The Turnover