Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 krijgt een speciale ‘Worldwide’ colorway voor dames

28 juni 2020 15:34
De Nike Air Max 90 krijgt een speciale ‘Worldwide’ colorway voor dames

Het iconische Air Max 90 model van Nike krijgt er een colorway bij voor dames. Dit is niet zomaar een colorway, maar een Nike WMNS Air Max 90 SE ‘Worldwide’ en deze maakt ook deel uit van het ‘Worldwide Pack’.

Het Worldwide Pack bestaat uit aardig wat verschillende modellen van Nike en dit is de nieuwste toevoeging. Er zijn al twee andere Air Max 90 colorways die ook onderdeel uit maken van het pack. Daarnaast zijn er nog een stuk of 5 andere modellen die in het pack zitten.

Nike WMNS Air Max 90 SE ‘Worldwide’ | Closer Look

Allereerst zullen we naar het bovenwerk kijken. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh in een rode kleur. Hierop zijn meerdere overlays geplaatst, zoals de donkere overlay. Deze is overal te vinden op het bovenwerk en er staan allerlei Chinese tekens op. Ook staat er in gele letters ‘WORLDWIDE’ op. Op de toebox staat weer de 5 Swooshes in verschillende kleuren. Natuurlijk is de kenmerkelijke branding terug te vinden op de tong en op de achterkant. Onder de upper loopt een witte midsole en een zwarte outsole. De witte midsole zorgt voor extra contrast.

Wanneer de sneaker uitkomt is nog niet bekend, houd daarom tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker.


WMNS Air Max 90