Skip to content
Upcoming

De Nike Wmns Air Force 1 Jewel QS ‘Chicago’ dropt vrijdag 21 februari 2020

20 februari 2020 12:41
De Nike Wmns Air Force 1 Jewel QS ‘Chicago’ dropt vrijdag 21 februari 2020

Morgen is het vrijdag 21 februari 2020 en dat betekent dat Nike een nieuwe colorway zal loslaten op de WMNS Air Force 1 Jewel QS. Dit keer gaat het om een ‘Chicago’ colorway.

De juwelen Swoosh debuteerde in 1997 op het Air Force 1 model. Ondertussen is de alternatieve branding niet alleen op de Air Force 1 te vinden, maar ook op de Air Max 1 en het Cortez model. Nike’s Air Force 1 Jewel werd ontworden door Sean McConnell. Sean hielp ook met het ontwerpen van de Air Force 1 Mid. Ook op dit model verscheen de juwelen Swoosh enige tijd later.

Nike WMNS Air Force 1 Jewel QS ‘Chicago’ | CU6359-001

Zoals we al zeiden maakte de juwelen Swoosh in 1997 zijn debuut. Dit was ook het jaar dat het basketbalteam Chicago Bulls een wild zwart alternatief tenue met rode strepen introduceerde. Natuurlijk heeft Nike daarom gekozen voor een zwart bovenwerk dat is gemaakt van leer. Op dit zwarte bovenwerk zijn de rode strepen die ook op het tenue te vinden waren verwerkt. Ook heeft Nike aan de elegantie van de sneaker gedacht door op de heeltab zwart gekleurd pony haar toe te voegen met rode Nike Chicago branding erop. Op de veters is een gouden Nike basketbal dubrae bevestigd die ons doet denken aan het gouden NBA logo dat op het tenue zat. De juwelen Swoosh heeft een gradient gekregen van Nike die van rood naar wit overloopt. Op de inlegzolen zijn een reeks van motiverende woorden te vinden om de sneaker af te maken.

Morgen is het vrijdag 21 februari 2020 en dat betekent dat de Nike WMNS Air Force 1 Jewel QS om 09:00u ’s ochtends zal droppen bij size? en andere retailers. Check voor een volledige Storelist Overview onze Releasekalender en scroll naar beneden voor officiële Nike foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 Jewel QS 'Chicago'

CU6359-001 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Jewel
Air Force 1 Jewel
Air Force 1 Jewel
Images by Nike