Skip to content
Upcoming

Nike viert Pasen vroeg dit jaar met een nieuwe Air Force 1 ‘Easter’

15 maart 2020 18:00
Nike viert Pasen vroeg dit jaar met een nieuwe Air Force 1 ‘Easter’

Pasen is vroeg dit jaar. Naast het feit dat Nike al behoorlijk druk is, heeft Nike ons met de nieuwste Air Force 1 Low ‘Easter’ beloond. Met de toffe kleurtjes en details die je kan vinden bij de ‘Easter’ colorway, wordt je spontaan vrolijk. Op dit moment zijn de sneakers al te verkrijgen bij retailers in Japan, al moet je net het geluk hebben dat je daar binnenkort naar toe gaat. Of misschien al bent! Anders moet je net als wij, wachten op de exacte release datum. Wel is het de verwachting dat Nike de sneakers in de lente van 2020 zal releasen. Dat duurt niet heel lang meer dus, nog even geduld.

Het is een druk jaar voor Nike, vooral maart, is een maand die er uitspringt. Want dan is het namelijk Air Max Month, in principe begon het allemaal met een Air Max Day. Maar ook staan de andere afdelingen van Nike niet stil. Zo zien we ieder jaar wel een vrolijke paas sneakers, ook dit jaar! En net als voorgaande jaren is dit ook weer een heerlijke lente sneaker.

Nike Air Force 1 ‘Easter’ | CW0367-100

De kleurtjes die op deze Air Force zitten zijn te lief. Je wordt er spontaan blij van en krijgt echt lente kriebels. Nike heeft al vaker gebruik gemaakt van pastelkleuren op de Air Force, toch wijkt deze “Easter” sneaker best af van de vorige uitgebrachte sneakers met een pasteltintje. De verschillende kleuren spelen met elkaar op de hiel en de neus. De Swoosh die aan de zijkanten gevestigd is heeft een neon kleurtje gekregen. Op de tonglabel zit een afbeelding van gebroken paaseitjes, dit maakt de look helemaal compleet.

Release info

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, houd daarom onze releasekalender in de gaten. Voor je het weet staat hier alle informatie die je nodig hebt voor deze topper. Misschien zit jij binnenkort wel aan de ontbijttafel met Pasen, als best gekleed! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de laatste releases? Houd ons dan in de gaten op onze socials zoal Instagram!

Nike Air Force 1 'Easter'

CW0367-100 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike