Skip to content
Upcoming

Nike verrast opnieuw met nieuwe colorways op Vandalised

14 februari 2020 09:00
Nike verrast opnieuw met nieuwe colorways op Vandalised

Vorig jaar was de eerste bekendmaking, Nike had ons ontzettend verrast met het Vandalised model. En dat is nog zacht uitgedrukt, wij stonden namelijk met open monden toen ze in juli en augustus de eerste foto’s dropten. Terwijl dat nog niet heel lang geleden is, heeft Nike ons opnieuw mogen verrassen. Twee nieuwe colorways beloven in 2020 uit te komen, nieuwsgierig geworden? Hier vind je alle informatie die je moet weten over de nieuwste Nike Vandalised.

Details | Nike Vandalised Sketch Sail CQ1579-001

Dat het model one of a kind is en nogal bijzonder is inmiddels geen nieuws meer, dit keer komt er een lichtroze colorway en een zwarte met een kleurrijke swoosh. Het heeft hetzelfde idee als de Vandalised die voorheen waren uitgebracht maar nu met wat extra’s en nieuwe colorway in toch een wat ander jasje. De Vandalised sketch ‘Sail’ bestaat uit suede en leer. De sneaker heeft de kleuren ‘Black, ‘Sail’ en ‘White’ gekregen. De swoosh is half verdubbeld en geeft je dat gevoel alsof je op de maan bent beland.

Details | Nike Vandalised

Naast de ‘Sail’ heeft Nike ook nog de …… uitgebracht, deze bestaat vooral uit leer. De swoosh is iets wat je gelijk opvalt aan de sneaker. Die bestaat uit meerdere kleuren, roze, geel, groen, je verveelt je in ieder geval niet wanneer je kijkt naar de zijkanten. Ook deze swoosh bevat een dubbele Nike teken. Ze zien er weer ontzettend strak zijn, zoals we gewend zijn van de Vandalised.

Release

Er is nog geen exacte datum bekend maar de sneakers zullen dit jaar wel worden uitgebracht. Ze komen op de markt te staan voor 130,-. Interesse? Houd dan de releasekalender in de gaten van ons, en wie weet heb jij het geluk wel om ze in je armen te nemen voor dat je het weet.

Vandalised

[release ID =

Vandalised
Vandalised
Images by Nike