Skip to content
Upcoming

Nike Vapormax Inneva ‘Multi-Color’ release info 7 juni

6 juni 2018 12:04
Nike Vapormax Inneva ‘Multi-Color’ release info 7 juni

Hybrids zijn overal, of het nu gaat om een Air Max 90/1 of een Air Vapormax 97 niets is te gek. Nu komt Nike met misschien wel de meest unieke hybrid, de Nike Vapormax Inneva ‘Multi-Color’.

De Vapormax is sinds de introductie uitgegroeid tot een veelzijdige sneaker. Zo is er een flyknit variant en is de zool al gebruikt op verschillende modellen. De sneaker heeft een modern uiterlijk met als opvallendste onderdeel de grote Air zool. Nike heeft lang geleden zijn woven technologie ontwikkeld. In 2000 was er dan ook de eerste sneaker waar dit op gebruikt werd namelijk op de Nike Air Woven. In de loop der tijd is dit uitgegroeid tot een populaire materiaal keuze op sport en lifestyle sneakers.

Voor de laatste hybrid sneakers heeft Nike er voor gekozen om deze twee te combineren met als resultaat de Nike Vapormax Inneva ‘Multi-Color’. De sneaker heeft de zool van een Air Vapormax de doorzichtig is. Als upper maakt de sneaker gebruik van de Inneva Woven. Deze is voornamelijk zwart en heeft op het middelste ‘woven’ stuk meerdere kleuren.

De Nike Vapormax Inneva ‘Multi-Color’ zal op 7 juni uitkomen bij geselecteerde retailers.


Nike Vapormax Inneva ‘Multi-Color’

Releasedatum: 7 juni 2018
Prijs: €275,-
Colorway: Black/Multi
Stylecode: AO2447-001
Storelist: Klik hier >>

Images: Atmos