Skip to content
Upcoming

Ga morgen 8 februari 2020 voor de Nike Air Force 1 en Air Max 90 in een Valentijnsdag colorway

7 februari 2020 15:45
Ga morgen 8 februari 2020 voor de Nike Air Force 1 en Air Max 90 in een Valentijnsdag colorway

Deze liefdevolle uitvoeringen op de Nike Air Force 1 en de Air Max 90 zorgen ervoor dat jij helemaal ready bent voor de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag. Morgen, zaterdag 8 februari 2020, krijg jij de kans om een paartje te scoren!

Zowel het Air Force 1 model als de Air Max 90 zijn iconische sneakers. Van beide sneakers zijn ongelofelijk veel colorways uitgebracht en daar worden er dit jaar nog behoorlijk wat aan toegevoegd. De Air Max 90 bestaat namelijk 30 jaar en dit zal Nike groots vieren! Ook van de Air Force 1 zullen ongetwijfeld weer geweldige colorways verschijnen dit jaar.

Nike Valentines Day Pack | Details

Allereerst zullen we een kijkje nemen naar het Air Max 90 model. Wat gelijk opvalt is dat het silhouet beschikt over zijn oorspronkelijke vorm. De sneaker is vrij rustig qua kleuren, maar er zijn toch aardig wat details te vinden op het bovenwerk. Allereerst is het bovenwerk verwerkt in zachte kleuren. Zo is de mudguard volledig gevuld met mini-swooshes in groene en paarse tinten. De eyestays, de branding op de tong en de heeltab hebben een roze/paarse kleur gekregen op de linkerschoen, terwijl de rechterschoen over een groene kleur beschikt. Onder het bovenwerk bevindt zich een midsole die is gemaakt van foam. Een gewatteerde kraagt zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel.

De tweede sneaker uit het pack is de Air Force 1 Low en ook deze sneaker nemen we even onder de loep. Net als de Air Max 90 beschikt dit silhouet over de iconische look van het oorspronkelijke model uit 1982. Het bovenwerk van deze sneaker is van leer gemaakt in een zwarte kleur. Over de gehele upper zijn Swooshes verspreid in in lichtgroene kleuren, maar er zijn ook outlined Swooshes te zien. Verder is er een rood hartje te vinden op de tong en hebben de heeltabs een groene en roze kleur gekregen. Als onze ogen verder naar beneden afdwalen zien we een witte midsole met hierop bordeauxrode ‘Air’ branding. Onder deze midsole is een zwarte outsole te zien die zorgt voor extra contrast.

Morgen is het zaterdag 8 februari 2020 en dat betekent dat de sneakers zullen droppen bij Nike. Ook wordt er nog een Classic Cortez verwacht die een speciale Valentijnsdag colorway krijgt, echter is hier nog vrij weinig informatie over bekend. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de sneakers. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneakers.


Nike Air Max 90 SE 'Valentine's Day'

CI7395-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Valentine's Day Damesschoen
Valentijnsdag
Nike Air Max 90 Valentine's Day Damesschoen
Valentijnsdag

[release id=136274[

Nike Air Force 1 '07 Premium SE Damesschoen
Nike Air Force 1 '07 Premium SE Damesschoen Valentijnsdag
Nike Air Force 1 '07 Premium SE Damesschoen
Valentijnsdag
Images by Nike