Skip to content
Upcoming

Nike statement omtrent het Coronavirus (COVID-19)

15 maart 2020 23:00
Nike statement omtrent het Coronavirus (COVID-19)

Nike heeft op zondag 15 maart 2020 aangekondigd dat het tijdelijk winkels in de Verenigde Staten, Canada, West-Europa, Australië en Nieuw-Zeeland zal sluiten om de verspreiding van COVID-19 te beperken.

Het welzijn van onze teamgenoten en consumenten is onze topprioriteit, daarom hebben we besloten om onze winkels in meerdere landen over de hele wereld te sluiten, waaronder in de Verenigde Staten, Canada, West-Europa, Australië en Nieuw-Zeeland om de verspreiding van het Coronavirus te beperken ( COVID-19). Deze sluitingen gaan in van maandag 16 maart tot en met vrijdag 27 maart. Klanten kunnen blijven winkelen op Nike.com en via de Nike apps.

We nemen aanvullende stappen in andere door Nike beheerde faciliteiten, waaronder de mogelijkheid om thuis te werken, gespreide werkschema’s, sociale afstand en aanvullende veiligheids- en schoonmaakstappen om onze teamgenoten te helpen beschermen en ondersteunen.

Onze Nike-winkels in Zuid-Korea, Japan, het grootste deel van China en in veel andere landen zijn momenteel open en zullen hun normale activiteiten voortzetten.

Nike.com