Skip to content
Upcoming

Nike SB Stefan Janoski “Remastered” Collection

22 maart 2019 12:29
Nike SB Stefan Janoski “Remastered” Collection

De Nike SB Stefan Janoski, iedereen kent deze classic skate shoe. Deze skateschoen in niet weg te denken uit de skate wereld en heeft door de jaren heen vele modellen en colorways gekregen.

Nike SB Stefan Janoski is een samenwerking tussen Nike en de professionele skateboarder Stefan Janoski. Stefan Janoski is geborgen op 18 Juli, 1979 in Vacaville, Californië. Stefan Janoski was een van de weinigen in de omgeving die kon skateboarden en had maar een paar mensen om het mee te doen, en die waren allemaal 40 jaar ouder dan hem. Later werd Stefan door Nike SB gevraagd om samen met hun een Skateschoen te ontwerpen. Sindsdien is Nike SB Stefan Janoski één van de meest gebruikte skate schoenen die er zijn.

De details

De vier sneakers waarop deze nieuwe colorway gaat plaatsvinden zijn de Stefan janoski Slip-On, Classic, Mid en Velco Strap. De upper van de sneaker heeft een zachte grijze kleur met ook het logo op de tong in deze kleur. De midsole en de veters zijn zacht wit van kleur. Het speciale aan deze versies van de Stefan Janoski, is dat de voorkant van de midsole gemaakt is van gum en geeft zo een mooi effect aan de sneaker! Als laatst is de Swoosh op de sneaker gecreëerd door de outline te perforeren.

Deze collectie word binnenkort verwacht bij Nike.com en andere retailers voor een prijs rond de €70,- tot €90,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike SB Stefan Janoski
Nike SB Stefan Janoski
Nike SB Stefan Janoski
Nike SB Stefan Janoski