Skip to content
Upcoming

Wordt deze Nike SB Dunk Low ‘Denim & Gum’ werkelijkheid?

20 mei 2020 12:42
Wordt deze Nike SB Dunk Low ‘Denim & Gum’ werkelijkheid?

Voor de Dunk-liefhebbers kan dit jaar echt niet meer stuk. Na de resurrectie van het befaamde sneakermodel zijn talloze skateboarden weer uit de kast getrokken. Ook de sneakers die hierbij passen, de ‘Dunkies’ horen hierbij. Het twitter-account van Nike SB kwam laatst met een wel hele bijzondere colorway van de Nike SB Dunk Low, namelijk de ‘Denim & Gum’ colorway.

De naam van de colorway zegt al genoeg over de styling van het model. Denim is iets wat voor ons altijd gezien wordt als een tof element op een sneaker. Het wordt zelden gebruikt maar geeft wel een heel tof effect. In dit geval heeft Nike gekozen voor donker- en lichtblauw denim materiaal. Het meest opvallende aan deze colorway is toch wel de gestikte details. In plaats van een losse panelen hebben ze dit keer uitgebeeld met oulines van witte stiksel. Ook hebben ze bij de mudguard en de heel tribals toegevoegd.

Na de leak van The Supreme Saint op twitter ging er al snel een specifieke retweet rond. Het Nike SB-profiel reageerde namelijk op de leak en gaf direct aan dat het wel om het verkeerde model, naam en release info ging. Of Nike dit deed uit irritatie of oplettendheid is voor ons een raadsel. Wat we wel weten is dat deze colorway en stijl erg tof is en wij uitkijken naar een release!

Een bevestiging betreft release blijft dus nog even uit. Check ondertussen wel de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en meer. 

Denim & Gum
The Turnover