Upcoming

Instant Skateboards en Nike SB werken voor het eerst samen

9 juni 2020 18:11
Instant Skateboards en Nike SB werken voor het eerst samen

In 2020 bestaat de Japanse skatestore Instant Skateboards 25 jaar. Dit zilveren bestaan wordt gevierd door samen met Nike een Nike SB Dunk Low uit te brengen! Dit is echter ook de allereerste keer dat Nike SB en de Japanse skatestore samenwerken. Gezien het om een ‘zilveren’ verjaardag gaat zal dit dus ook terug te vinden zijn op de release.

De sneakres is gemaakt van een colorway die we zelden in deze combinatie zien. Zo zien we de kleurencombinatie wit, zilver, blauw felrood en geel. De mudguard bij de toebox is gemaakt van een wit materiaal en lijkt voorzien te zijn van een 3M effect. De toebox heeft een zilverkleurige shiney look terwijl de swoosh en het heelpaneel pitch-black zijn. Het middenpaneel en het back-pannel zijn gemaakt van een felblauwe kleur. Over het bovenwerk heen loopt de zwarte swoosh met de gele lining. Op de zijkant van de sneaker zien we een ‘dog and bones’ logo.

Er is momenteel nog geen releasedatum geprikt voor deze release maar we moeten verwachten dat hij deze zomer uit zal komen. Zoals altijd verwachten we hem bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers, zoals Instant Skatboarders zelf.

Voor meer informatie over deze Instant Skateboards release of over de talloze andere check je de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd nog uit zullen komen. Hiernaast check je in de Sneakerjagers Releasekalender ook de meest hyped sneakers van dit moment.

Instant Skateboarders
Instant Skateboarders
Instant Skateboarders
The Turnover