Skip to content
Events

Nike On Air 2018 winnaar New York

8 februari 2019 11:04
Nike On Air 2018 winnaar New York

Volgens Gabrielle Serrano kan je ook op wereldreis zonder New York te verlaten. De nieuwe Air Max 98 La Mezcla vertelt dit verhaal. Ook Gabrielle Serrano kreeg vorig jaar mei te horen dat zij één van de winnaars was van het Nike On Air 2018 contest. Vervolgens, na een aantal prototypes, is de sneaker helemaal af.

Gabrielle Serrano heeft een passie voor fotografie en sneakers. Zij heeft haar kijk op New York verwerkt in een sneaker. De sneaker laat in het bijzonder zien dat er diverse huidtinten in elkaar overlopen. Dit komt voornamelijk door het type ras, etniciteit of culturele achtergrond. Gabrielle benadrukt daarom ook waarom New York zo bijzonder is. Dit komt door de mensen. Hierdoor kreeg zij inspiratie om een sneaker te ontwerpen over dit verhaal. Dit is de Air Max 98 La Mezcla geworden. De vertaling van La Mezcla is mengen. Dit geeft aan dat de mensen in New York gemengd samenleven.

De Air max 98 La Mezcla heeft veel diversiteit. Zo zie je dat er voornamelijk verschillende huidtinten zijn gebruikt die goed zichtbaar zijn. De basis van de schoen is wit gecombineerd met gebroken grijs. Daarnaast zijn er verschillende mint groene elementen toegevoegd. Dit vertegenwoordigd het bekende vrijheidsbeeld in New York. Verder heeft het Nike logo een neon groene kleur met een blauwe omlijning. De veters zijn dezelfde kleur als het logo. De Air Max 98 La Mezcla laat duidelijk zien wat New York voor Gabrielle is.

Wil je meer weten over het verhaal van de Nike Air Max 98 La Mezcla? Kijk dan snel naar de video hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 98 La Mezcla, by Gabrielle Serrano

Releasedatum: april, 2019
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: White / Grey / Brown tones / Blue / Neon Green

Nike Air Max 98 La Mezcla
Nike Air Max 98 La Mezcla
Nike Air Max 98 La Mezcla
Images by Nike