Skip to content
Brand

Geniet van 10% studentenkorting bij Nike

4 september 2022 20:37
Geniet van 10% studentenkorting bij Nike

De vakantie is (bijna) voorbij en het is tijd voor het nieuwe schooljaar van 2022/2023. Als je op dit moment een studie volgt, kan je via je opleidingsinstelling verschillende voordelen krijgen. Bij Nike krijg je 10% studentenkorting op bijna alle items die op de website staan! Scoor daarom snel nog even een nieuw paar sneakers, om te shinen tussen je medestudenten.

Studentenkorting Nike

Om gebruik te maken van de korting zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen:

  1. ➡️ Studenten moeten ingeschreven zijn bij een universiteit/instelling in een land dat in aanmerking komt voor de korting en moet een geldig studenten ID/e-mail adres hebben
  2. ➡️ Meld je aan of log in bij UNiDAYS om te verifiëren dat je student bent
  3. ➡️ Na verificatie ontvang je een single-use promo code voor 10% korting op de meeste full-price artikelen
  4. ➡️ Log in op je Nike Member profiel en gebruik je unieke promocode bij het afrekenen

De korting zal na het invoeren automatisch worden verrekend. Op deze manier kun je genieten van 10% korting bij Nike!

Studentenkorting Nike

Sneakers met studentenkorting

Aangezien Nike veel producten op zijn website heeft staan hebben wij een overzicht gemaakt van onze favorieten. Op deze manier hopen wij je op weg te helpen met het scoren van een nieuw paar sneakers. Mocht er toch niets voor je tussen zitten, dan kun je alle artikelen bekijken via de button hieronder.

Nike Blazer Mid ’77

De Nike Blazer Mid ’77 is gemakkelijk te dragen. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer en komt in combinatie met suède accenten en retro branding. Vooral de oranje Swoosh en heel vallen op. De afwerking van de tussenzool geeft een retro look aan de sneaker.

Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77

Nike Air Max 90

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele sneaker dan is de Air Max 90 zeker iets voor jou! Deze Nike Air Max 90 heeft natuurlijk de iconische Waffle zool, gestikte overlays en klassieke TPU accenten. Door de witte kleur matcht deze schoen bij iedere outfit.

Nike Air Max 90 Women's Shoes
Nike Air Max 90 Women's Shoes

Nike Air Max Plus

De Nike Air Max Plus biedt stabiliteit en een ongelofelijke demping met dank aan de Air technologie. Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van luchtig mesh. De golvende designlijnen en gepolijste TPU accenten op de teen en zijkanten zorgen voor een uitdagende look.

Nike Air Max Plus Women's Shoes
Nike Air Max Plus Women's Shoes

Nike Air Max 97

De Nike Air Max 97 heeft een ripple design, wat geïnspireerd is op Japanse bullet train. De Nike Air unit loopt over de hele lengte van de schoen, wat zorgt voor extra veel comfort.

Nike Air Max 97
Nike Air Max 97

Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 is geïnspireerd op het menselijk lichaam. Voor dit paartje is duurzaam leer gebruikt, dit is terug te zien op de zijpanelen. Daarnaast maken de oranje details dit ontwerp compleet.

Nike Air Max 95
Nike Air Max 95

Nike Air Max Plus III

De Nike Air Max Plus III bevat Tuned Air technologie, net als zijn voorgangers. Dit model heeft kunststof accenten, die versmelten met het bovenwerk. Daarnaast wordt er een eerbetoon gebracht aan de iconische colour fade van de OG.

Nike Air Max Plus III Men's Shoe
Nike Air Max Plus III Men's Shoe

Dit waren onze favorieten bij Nike! Vergeet niet om de eerder genoemde stappen te doorlopen om te kunnen profiteren van de 10% korting. Wij wensen je alvast veel succes voor het komende schooljaar!

Hou vooral ook onze nieuwspagina in de gaten voor meer kortingsacties!