Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Magista Obra II Elite

29 januari 2018 06:00
De nieuwe Nike Magista Obra II Elite

De Nike Magista Obra II Elite heeft vandaag een nieuwe colorway van Nike gekregen. De colorway is “Dark Grey/Black-Total Orange”. Deze colorway is erg gruwelijk en lijkt perfect te passen bij de Nike Magista Obra II Elite. Wij van FC Sneakerjagers hebben deze schoen mogen testen en hebben de volgende conclussies kunnen trekken.

De Nike Magista Obra II Elite is erg licht dankzij de Flyknit constructie van Nike die over de Nike Magista Obra II Elite heen zit. De Flyknit stof zit verwerkt over de wreef van de voet en het dynamic fit “sokje”. Deze “sok” zorgt ervoor dat de Magista Obra II Elite perfect aansluit om de enkel waardoor het voelt alsof je zonder voetbalschoenen speelt.

Daarnaast beschikt de Nike Magista Obra II Elite over een All Conditions Control technologie (ACC) die Nike heeft ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat je ongeacht welke weersomstandigheden altijd controle zal houden over de bal. Deze techniek is terug te zien bij de ribbels/kuiltjes die over de gehele voetbalschoen te vinden zijn. Dit zorgt ervoor dat als er een bal tegen aankomt hij altijd in één van deze kuiltjes zal “rollen” waardoor de aanname goed is.

Aan de binnenkant van de schoen zitten een soort kussens zodat de het raken van de bal gedempt wordt op jouw voeten. Dit houdt met name de “klap” tegen die je normaal zou krijgen bij het schieten van de bal.

Naar onze mening is de schoen perfect voor de controlerende voetballer die een spelmaker is. Geef jij graag de splijtende pass of is jouw aanname een wapen? Dan raden wij je zeker aan om de Nike Magista Obra II Elite te nemen. Deze schoen sluit perfect aan en zorgt voor een ultieme controle over de bal.

Nike Magista Obra II Elite

Releasedatum: 29 januari 2018
Color: Dark Grey/Black-Total Orange
Stylecode: AH7301-080
Shoplink: >> hier <<

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date