Upcoming

Nike komt nogmaals met een Air Force 1 die geïnspireerd door de NBA

21 september 2019 10:00
Nike komt nogmaals met een Air Force 1 die geïnspireerd door de NBA

Er zijn de afgelopen tijd verschillende Nike Air Force 1 modellen uitgebracht waarbij de inspiratie van de populaire NBA afkomstig was. Ook ditmaal zijn er weer officieel foto’s opgedoken van twee nieuwe colorways binnen deze reeks colorways.

Het hele idee achter dit model was dat het een basketbal schoen zou worden. Al snel werd het een klassieker in het dagelijks leven en werd niet meer zo erg als een basketbal schoen beschouwd. Des al niet te min geeft dit meer dan genoeg redenen voor Nike om strakke NBA colorways uit te brengen op dit legendarische model.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 NBA | Details

De twee colorways hebben best veel gemeen. Ze zijn allebei voornamelijk wit van kleur. De Swoosh op beide sneaker is voor de ene helft zwart gekleurd en de andere helft wit. Tevens is de heeltap op beide sneakers zwart. Daarnaast staat er boven op de tong en op de hak het logo van de NBA. Het enige verschil is dat bij de eerste colorway de gehele hiel een donkerblauwe kleur heeft gekregen en dat hij bij de tweede colorway mooi goud van kleur is.

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 NBA ‘Midnight Navy/White’ is al verkrijgbaar en gaat al als warme broodjes over de toonbank. Voor €110,- is hij van jou maar je moet wel snel zijn! Over de gouden colorway is helaas nog niet zoveel over bekend, wel verwachten deze evenveel gaat kosten. Houd voor meer informatie onze Releasekalender goed in de gaten.


Nike Air Force 1 '07 LV8 NBA 'White/Midnight Navy'

BQ4420-400 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 LV8 NBA 'White/Amarillo'

BQ4420-700 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by Nike

The Turnover