Skip to content
Upcoming

Verras jouw geliefde tijdens valentijn met een sneaker uit het Nike Valentine’s Day pack!

31 januari 2020 14:18
Verras jouw geliefde tijdens valentijn met een sneaker uit het Nike Valentine’s Day pack!

Nu dat de eerste maand van het jaar echt voorbij is staat ook Valentijnsdag weer om de hoek. Nike heeft juist voor die speciale gelegenheid een te gekke Valentine’s Day pack ontworpen. Het Nike Valentine’s Day pack zal bestaan uit de Nike Air Max 90, Nike Classic Cortez en de Nike Air Force 1.

Bill Bowerman heeft de Nike Cortez ontworpen in 1972. De sneaker is ontworpen voor de Olympische spelen in 1972 en zorgde voor extra comfort op de lange afstand rennen. De Air Force 1 is een van de meest populaire sneakers en wordt vaak gebruikt voor samenwerkingen. Ook was de AF1 de eerste basketbal schoen die de Air technologie gebruikte. De laatste sneaker uit het Valentine’s Day pack, de Air Max 90, viert dit jaar haar 30e verjaardag. De van origine atletiek sneaker is tot een ware cult-sneaker uitgegroeid en die tot op de dag van vandaag met liefde wordt omarmt door de nieuwe generatie.

Closer Look

Over de hele sneaker staan Swooshes afgebeeld bij de Nike Air Force 1 ’07. De Cortez heeft alleen in de Swoosh kleinere Swooshes afgebeeld. Bij de Air Max 90 staan deze kleine Swooshes over de gehele mudguard. De hiel van alle drie de sneakers zijn in pasteltinten roze en groen, net als de zool van de sneakers. Op de tong van beide sneakers is een rood hartje afgebeeld. Op de inlegzool van de sneakers staat ‘U complete me’ met hieronder een hartje. Hoe leuk is dat voor valentijn?!

De gehele Nike Valentine’s Day pack verschijnen op 8 februari 2020 om 09:00 uur, over de prijs is nog niks bekend. Voor deze of andere releases check je onze Releasekalender, zodat jij up-to-date blijft. Bekijk de sneakers van de Nike Valentine’s Day pack hieronder!

Nike Air Max 90 SE 'Valentine's Day'

CI7395-100 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force '07 SE 'Valentine's Day'

BV0319-002 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Nike Cortez SE 'Valentine's Day'

CI7854-100 · Prijs vanaf €21,-

Naar alle aanbieders


Valentijn Nike
Valentijn Nike
Valentijn Nike
Valentijn Nike
Valentijn Nike
Images by: Nike