Skip to content
Upcoming

Nike komt met een verbeterde versie van een oud model!

3 januari 2020 14:45
Nike komt met een verbeterde versie van een oud model!

De gigant Nike staat erom bekend dt het bedrijf ons altijd weet te verrassen. Dit is ze wederom gelukt en nu hebben ze iets speciaals in petto. Ze komen namelijk met een verbeterde versie van een sneaker die is gereleased in 1995! Dit is natuurlijk het Nike Air Streak Lite model. Om het nog mooier te maken is er zelfs al een colorway gereleased! Ontdek hieronder welke colorway dat is!

Nike Air Streak Lite | Closer look

Het golvende silhouet van de Nike Air Streak Lite heeft een zwarte, een witte en een groene colorway gekregen. Doormiddel van suède en mesh hebben ze dit model een toffe touch gegeven. Bij de zwarte colorway zijn de kleuren grijs en wit nog heel erg belangrijk. Bijna de gehele sneaker bestaat uit het zwart en grijs en om vervolgens de sneaker eruit te laten springen hebben ze witte details aangebracht. Bij de witte colorway is dit echter niet het geval. Bijna de gehele upper heeft een witte kleur gekregen. Doormiddel van paarse en oranje details hebben ze ervoor gezorgd dat deze sneaker wat opvallend wordt maar toch strak en subtiel. Dan komen we bij de laatste colorway. De basis van deze sneaker heeft een witte kleur gekregen, maar de lagen hier overheen zijn groen van kleur. Doormiddel van roze en zwarte details hebben ze bij deze sneaker ervoor gezorgd dat het een echte eyecatcher wordt.

De witte colorway met oranje en paarse details is 3 januari 2020 gereleased. Echter is er nog geen releasedatum bekend voor de andere twee colorways. Dit kan natuurlijk niet lang meer duren. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten zodat je niks mist!


Nike Air Streak Lite 'Black'

CD4387-001 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Nike
Nike

Nike Air Streak Lite OG 'Summit White'

CD4387-100 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
Nike
Nike

Nike Air Streak Lite 'Green'

CD4387-300 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Nike
Nike
Images by: Nike