Skip to content
Upcoming

Nike komt met een nieuw Air Max 270 XX model

9 juni 2020 11:03
Nike komt met een nieuw Air Max 270 XX model

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat de Air Max 270 uit kwam. Toen de 270 uit kwam was dit de Nike sneaker met de grootste Air Unit ooit. Later bracht Nike nog de Air Max 270 React uit. Dit model had de Air technologie gecombineerd met het zachte React foam. Nu kunnen we binnenkort weer een nieuwe versie verwachten van het 270 model

De Nike Air Max 270 kwam twee jaar geleden uit en was op dat moment de sneaker met de grootste Air Unit. De Air Unit was maar liefst 32mm. Het silhouette was de eerste Air Max sneaker die 100% gedesigned was voor lifestyle gebruik.

De nieuwe versie van de sneaker gaat de Nike Air Max 270 XX heten. De sneaker wordt een stuk moderner en minimalistischer dan de vorige uitgaven. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van dicht mesh. Over dit zwarte mesh zitten zwarte plastic lijnen als overlays. Een opvallend detail op de sneaker is de plastic overlay die rondom de sneaker loopt, deze overlay heeft namelijk een regenboog kleuren patroon. Onder de upper zit toch wel een erg bijzondere midsole. Als we kijken naar de hak zien we dat er eerst een 270 Air Unit begint en dan daar onder een foam achtige midsole.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Nike Air Max 270 XX uit zal komen, houd daarom onze blog in de gaten om niks van het laatste sneaker news te missen!


Air Max 270 XX
Image by fullress