Skip to content
Newsfeed

Nike komt met de nieuwe Air Force 1 ’07 LX

4 november 2021 22:00
Nike komt met de nieuwe Air Force 1 ’07 LX

De Nike Air Force 1 ’07 LX krijgt een nieuwe look. Het paartje heeft een chique uitstraling gekregen en wordt op 5 november 2021 exclusief voor de members van Nike uitgebracht.

Nike Air Force 1 ’07 LX l DD1525-100

Het zijn Member Days bij Nike. Dit betekent dat er voor een week lang van 1 tot en met 5 november 2021 allerlei toffe acties voor de Nike leden zijn. Hieronder valt ook de Air Force 1 ’07 LX. Dit chique paartje is alleen beschikbaar voor de members van de Swoosh familie.

Het paartje heeft een witte colorway. Het bovenwerk is gemaakt van leer en ook de swoosh en mudguards kleuren wit. Aan de zijkant van het paartje is een gouden kettinkje te zien. Deze loopt van de hiel tot aan de eyestays over de swoosh heen. Aan dit kettinkje zijn verschillende ‘Lucky Charms’ vast gemaakt.

Op de bedels aan de linkerschoen zien we het Nike logo, een basketbal en een Nike schoenendoos. Op de rechterschoen zien we een Swoosh, een sterretje en het ‘Force’ embleem als bedeltjes. Ook deze kleuren hier goud. Op het label op de tong kleurt het Nike logo goud, evenals het logo op de hiel.

De zool heeft een wit kleurtje gekregen met het ‘AIR’ logo bij de hiel. De sneakers zijn speciaal voor dames en wordt dus ook in women maten uitgebracht.

De Nike Air Force 1 ’07 LX wordt op 5 november 2021 gereleased tijdens de Members Day van Nike.