Skip to content
Newsfeed

Nike komt met de Air Force 1 ‘Dip Dye Blue’

20 februari 2022 15:00
Nike komt met de Air Force 1 ‘Dip Dye Blue’

Nike viert dit jaar het 40-jarige jubileum van het iconische Air Force 1 silhouet. Zo komt het merk met de Air Force 1 ‘Dip Dye Blue’. Het is nog niet bekend wanneer het paartje zal uitkomen. Wel wordt de ‘Dip Dye Blue in 2022 verwacht.

Het bovenwerk van het paartje is gemaakt van een canvas constructie. Het bovenwerk heeft een washed look. Hierdoor lijkt het alsof de basis van het paar is ondergedompeld in blauwe kleurstof. Verder zijn de Swoosh, hiel tab en tong label van suède. Deze kleuren donkerblauw. De ‘Nike Air’ op de tong en inlegzool kleuren alle twee wit.

De sneaker heeft een witte middenzool. De blauwe buitenzool zorgt ervoor dat het paartje opvalt. De Air Force komt met een bijpassende suède Nike-logo tag. Deze is bevestigd aan de veters en kleurt dezelfde kleur blauw als de upper.

Voor nu kunnen we alleen nog maar de officiële foto’s van het paartje bewonderen. Wij verwachten dat de Nike Air Force 1 ‘Dip Dye Blue’ in 2022 zal verschijnen. Houd onze release kalender in de gaten voor de laatste updates over het paartje.

Air Force 1 low 'Dip Dye Blue'